Skip to main content
Džon Klark

Bio je u bašti da počupa KOROV - Par sati kasnije bio je MRTAV, a ovo može da se desi SVAKOME! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/FOX 13 News - Tampa Bay
Upozorenje za SVE!

Nije toliko neobično čuti da je nekoga ubola pčela, osa ili neki insekt dok je provodio vreme u prirodi.

Mada ubod bumbara može biti izuzetno bolan, nije opasan po život, a čak ima i gore posledice po osu, nego po čoveka. Međutim, ose su nešto drugo. Brže su, snažnije i imaju veću količinu otrova u njima. Stoga, ukoliko je neko alergičan na njih, može doći do ozbiljnih posledica, čak i smrti, ukoliko se ubod ne tretira kako treba.

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Čovek je ostao sa 7 RUPA NA LEĐIMA, nakon loše odrađene terapije

Jedan čovek sa Floride je bio u svojoj bašti, kao i svakog drugog dana, ali nije primetio osinjak koji se nalazi ispod njegovih biljaka u dvorištu.

Džon Klark je prevideo osinjak i slučajno nagazio na njega, izazivajući roj osa da nasrne na njega. Bio je uboden četiri puta, pre nego što je uspeo da uđe u kuću.

MALO JE REĆI DA ĆETE LITI SUZE: Sa 15 godina je saznala da ima rak, a onda je učinila OVO (VIDEO)

Međutim, nedugo zatim je osetio da nešto nije u redu. Telo je počelo da mu trni i imao je poteškoća sa disanjem. Samo sat vremena nakon uboda, Džon je izgovorio poslednje reči njegovoj ženi, kada joj je rekao da je voli, i preminuo. Doktori su pokušali sve da bi ga vratili u život, ali bez uspeha.

Ova tragična situacija mu se zadesila zbog stanja koje se naziva anafilaksija, što je ozbiljna alergijska reakcija, u Džonovom slučaju, na ose, i izuzetno je opasna.

STRAVIČNA GREŠKA LEKARA: Zbog leka koji SVI koriste, dete se danima PREVIJALO OD BOLOVA! (FOTO)

Veliki broj ljudi ne zna da mogu da razviju ovu alergijsku reakciju od uboda ose, a alergija može da se pojavi u bilo kom dobu života, bez obzira da li smo je nekada imali ili ne. Zbog toga je veoma važno da se svako testira i proveri da li ima ovu alergiju, naročito ako dosta vremena provodi u bašti ili prirodi.

Nikada ne znate kada vas osa može ubosti, čak i ako ste u svom dvorištu, kao što je Džon bio.

Najlakši i najjednostavniji način da se spreči jaka alergijska reakcija i ozbiljne posledice jeste da se primi epinefrin injekcija, ali se to mora učiniti odmah po ubodu.

Ova devojka je imala dva pobačaja i OZBILJNE probleme sa srcem, a sve zbog napitka koji sigurno i VI pijete!

Pogledajte video snimak, ukoliko želite da saznate više o slučaju Džona Klarka:

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) Noga ga je bolela i menjala je boje, sve dok iz nje nisu IZVUKLI OVO - HOROR!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd