Skip to main content
Orgazam

BLAGO NJIMA: Ova tri horoskopska znaka doživljavaju ORGAZAM k'o od šale

Foto: Profimedia
Sa njima ne morate mnogo da se trudite.

Mnogi pričaju o ženskom orgazmu kao o jednorogu - priča se da postoji, ali ga niko nikada nije video. To ne može biti dalje od istine. Iako je teže dostižniji nego muški koji je praktično neizbežan u svakom seksualnom odnosu, uz malo truda sa obe strane svaka žena može da ga doživi. Ipak, žene rođene u ovim znakovima prasak zadovoljstva mogu doživeti bez po muke. Vidite da li ste među njima, a ako niste ne očajavajte - OVDE naučite kako da vrištite od zadovoljstva.

Vodolija

Poznati hedonista, Vodolija uživa u seksu. I da je muče najveće brige na svetu, stavlja ih po strani i ona u postelju ulazi rasterećena i zbog toga veoma brzo dolazi do vrhunca i to obično višestrukog. Pošto se potpuno fokusira na partnera i seksualni čin, teško da će joj bilo šta odvući pažnju kada je u ljubavnom zanosu. Može da joj izgori ceo stan, ona će osećati samo vatru među čaršavima. Pomalo je sebična i više voli da joj se udovoljava, nego da udovoljava, ali na pažnju uzvraća višestrukim orgazmima zbog kojih ćete se osetiti kao da ste najbolji ljubavnik na svetu. 

Orgazam
Foto: Profimedia

Škorpija

Škorpiju takođe bije glas da voli seks, ali je kod nje više izražena upornost nego čisto zadovoljstvo. Ona je rešena da doživi orgazam i neće obraćati pažnju da li možete da ispratite njen tempo ili ne, zato joj je potreban veoma izdržljiv partner. Pošto je najveći perverznjak u horoskopu, ostvarivanje neke fantazije će je veoma uzbuditi i vrhunac će brzo doći. Više voli da udovolji sama sebi, nego da je partner cinculira - on joj služi samo kao rekvizit. Tek kada duboko zavoli partnera možda mu prepusti malo kontrole u krevetu. Ali tempo će uvek diktirati ona.

Ovan

Kao i većina drugih stvari, žena Ovan boli i seks na brzaka. Ukoliko je partner aktivan i ne odugovlači može veoma brzo da doživi orgazam. Predigra nije obavezna, a ako je ima i ona bi trebala da bude veoma kratka. Najviše mrzi kada je neko "gusla" dva sata - tada joj postaje dosadno i gubi interesovanje. Dakle, ako želite da je dovedete do vrhunca - spremite se za brzu trku. 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd