Skip to main content
telefonski seks

DAHTANJE U SLUŠALICU U KASNE SATE: Ovi horoskopski znakovi uživaju u telefonskom seksu

Foto: Profimedia
Proverite da li ste vi među njima.

OVAN

Ovan zadovoljstvo nalazi u opasnim stvarima. Naročito ga pali glasan seks, onakav da svi mogu jasno da čuju koliko uživa. Veliki je fan seksa preko telefona ili sekstinga, i obično će vas iznenaditi njime. Ako ste do sada pričali o bašti i gajenju cveća, u sledećoj sekundi ćete se naći u razgovoru kako bi vas posedovao u tujama. Hteli vi ili ne, navući će vas na seks preko telefona za sekundu.

telefonski seks
Foto: Profimedia

BLIZANAC

Teleonski seks veoma ispunjava ovaj znak jer spaja dve stvari koje najviše voli - priču i seks. Rado ga praktikuju, a pritom su veliki detaljisti. Složiće takvu sliku da će vam pocrveneti obrazi. Čak i da ne volite takvu vrstu komunikacije, posle njegovog "poziva u kasne sate", to će vam postati omiljena razonoda. 

VODOLIJA

Vodolija je u stanju je da fetišizuje sve što joj deluje futuristički, progresivno ili rizično. Vole seks preko telefona, grupni seks, seksualne igračke, loše devojke i prljavu priču. Nije bitno postoji li razlog za seks preko telefona, kao npr. daljina, ona je uvek raspoložena za nevaljale priče. Čak i ako ste se videli pre pola sata i imali razuzdani seks, može vas pozvati i dahtati vam u slušalicu. Vodoliji nikad nije dosta, uvek hoće još, pravi su seksomani.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd