Skip to main content
Danijel Kajmakoski

Daniel Kajmakoski snimio himnu za "Heineken Lovefest"

Foto: Srbija Danas
VRNJAČKA BANJA - Zvezda "X Faktora" najavila najveći festival ljubavi u zemlji.

Daniel Kajmakoski, pobednik muzičkog takmičenja "X Faktor", u saradnji sa beogradskim di-džejem Džonom Jogurtom i dvojcem "Calavera&Manya", snimio je himnu za muzički festival "Heineken Lovefest", koji će ovog leta biti održan od 7. do 9. avgusta u Vrnjačkoj Banji.

Talentovani Makedonac u čiji su glas zaljubljene sve zemlje bivše Jugoslavije istakao je da mu je bilo veoma drago da sarađuje sa mladim di-džejevima, kao i da mu je čast što je deo projekta koji slavi ljubav.

"Veoma sam ponosan što sam deo pesme, koja će biti himna ovogodišnjeg Heineken Lovefesta. Smatram da je ljubav sila koja pokreće ne samo ljude nego i u čitav univerzum i nadam se da će ova pesma pomoći svima da se podsete ko smo i zašto postojimo", rekao je Kajmakoski.

Erik Pric
Foto: Srbija Danas

Inače, osmo izdanje festivala ljubavi ugostiće neke od najpoznatijih predstavnika svetske muzičke scene kao što su zvezda house muzike Erik Pric, britanski di-džejevi Mark Najt i Džejms Zabela, kao i predstavnici Detroit tehno scene Jef Mils, Robert Hud i Keni Larkin.

Marko Nastić
Foto: Srbija Danas

Na binama posvećenim promociji elektronske muzike nastupiće i najveće domaće zvezde među kojima su Marko Nastić, Marko Milosavljević, Dejan Milićević, Vlada Janjić, kao i prošlogodišnja pobednica "Burn Residency" takmičenja Lea Dobričić.

Trenutna cena ulaznice za sva tri festivalska dana iznosi 2.499, dok je cena jednodnevne karte 1.199 dinara. Heineken Lovefest pokrenuo je i akciju "3+1" u okviru koje je na tri kupljene karte svaka četvrta ulaznica za festival ljubavi besplatna. Ulaznice za Heineken Lovefest mogu se kupiti u svim poslovnicama Eventima u Srbiji ili naručiti na kućnu adresu putem sajta www.lovefest.rs.  

Poslušajte himnu Heineken Lovefesta "Love Stimulation".

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
24 Beograd