Skip to main content
Dragan-Đurić

ĐURIĆ: O lažima ćemo posle derbija!

MN Press
Predsednik Partizana demantovao je navode beogradskih medija da je uprava crno-belih nameravala da osujeti odigravanje sureta sa Crvenom zvezdom.

U izjavi za "Tanjug" Dragan Ðurić rekao je da su priče o prekidu večitog derbija besmislene i lažne i da imaju za cilj da ukaljaju ugled crno-belih.

- Koji interes ima Partizan da uradi tako nešto? Mi se nikada nismo bavili takvim stvarima, prekidanjem utakmica, pogotovo od kad ja pratim i vodim Partizan. Zašto bi klub uradio tako nešto? To su sve izmišljene priče, zaista mi nije jasno da se ovakve informacije puštaju pred toliko važnu utakmicu. Cilj je da se napravi nešto ružno, da se okalja Partizan, igrači, uprava - rekao je Ðurić.

On je dodao da se radi o besmislicama i lažima.

- Valjda je nama u interesu da dobijemo utakmicu, a ako bi došlo do prekida izgubili bismo službenim rezultatom 3:0. Očigledno da je cilj svega da se dodatno podigne tenzija samo par sati pred derbi - poručio je Ðurić.

- U saradnji sa nadležnim državnim organima i gostujućim klubom pruzeli smo sve zakonske mere kako bi se utakmica odigrala i održala u sportskom duhu i atmosferi. Smatramo da su ove dezinformacije plasirane kako bi se poremetili naši takmičarski ciljevi i kako bi se stvorila negativna atmosfera među igračima i stručnim štabom. Kako smo danas u potpunosti usmereni na odigravanje ove, za nas, veoma važne utakmice, svim lažnim navodima i dezinformacijama bavićemo se po završetku meča - stoji u saopštenju kluba iz Humske.

Pojedini mediji preneli su danas da su pripadnici MUP-a Srbije došli do saznanja da uprava Partizana planira da preko navijača izazove šire nerede na 146. večitom derbiju, kako se utakmica ne bi odigrala.

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd