Skip to main content
Maldivi

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo NAJSITNIJE detalje rijalitija "Maldivi"!

Foto: Happytv.tv
Novine.

Tačno 24 takmičara, koji su se na kastingu pokazali kao dobri pevači, lepog su Izgleda, harizmatični i već umeju da vladaju scenom, ući će u četvrtak, u 20 sati u muzički kamp u Hotelu "Maldivi".

Kroz muzičke radionice i nastupe, oni će se dalje regrutovati za veliki muzički projekat ,"Happy zvezde", u kojem će učestvovati samo najbolji.

Kroz ceo serijal polaznici muzičkog kampa biće podeljeni u dve grupe: gosti koji uživaju i posluga hotela (kuvar, konobar, spremačica). S obzirom na to da je čitav serijal zamišljen kao veliko takmičenje, članovi ovih grupa će se smenjivati, u zavisnosti od toga ko pobedi u takmičenju.

- Da li će uživati u čarima odmora u hotelu sa bazenom ili biti posluga, zavisi od njihovog talenta. Svake subote imaće priliku da pokažu svoj muzički i talenat za scenski nastup. Tokom cele nedelje oni će izvesno vreme posvetiti pripremama se sa svojim mentorima, koreografima i stilistima za nastup i imitacije. Na taj način, gledalac će videti i sve ono što se dešava pre nastupa na sceni, od izbora muzičke numere do samog nastupa. Kad se ne takmiče muzički, ucesnici "Maldiva" boriće se u sportskim igrama na bazenu i u dvorištu - ističu u produkciji Hepi televizije. 

Maldivi
Foto: Happytv.tv

Ovako koncipiran, format je privlačan za ljubitelje rijaliti programa, ali i muzičkih programa.

Publika, odnosno gledaoci će imati priliku da vide takmičare ne samo na sceni nego i u različitim životnim situacijama i kroz interakciju sa ostalim takmičarima, u kojima će doći do izražaja sve njihove karakterne osobine.

Cilj takmičara je da ostanu do kraja u muzičkom kampu, jer će onda imati priliku da učestvuju u velikom muzičkom takmičenju "Happy zvezde", koje počinju na jesen.

- Ulogu produkcije, ovde preuzima Menadžment hotela "Maldivi", a voditelj i domaćin je turistički vodič, koji usmerava i vodi aktivnosti u hotelu, kampu i subotnjem takmičenju. 

Mentori su zaduženi da se svaki takmičar adekvatno pripremi za nastup na sceni. To su dokazani pevači, ličnosti sa domaće muzičke scene, poznati javnosti, ali i muzički obrazovani, kako bi mogli na adekvatan način da pripreme takmičare za nastup držeći im vežbe iz pevanja i scenskog nastupa, hvaleći i kritikujući - pravila su ovog muzičkog takmičenja. 

Sistem glasanja i u ovom programu biće merodavan da se takmičari zadrže u daljem učešću ovog muzičkog šoua.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
5 Beograd