clear sky
15°C
27.04.2024.
Beograd
eur
117.1527
usd
109.2537
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan
Podešavanja Sačuvane vesti Pretraga Navigacija
Podešavanja sajta
Odaberi pismo
Odaberi grad
  • Beograd
  • Dečani
  • Jagodina
  • Kragujevac
  • Kruševac
  • Niš
  • Novi Sad
  • Orahovac
  • Pančevo
  • Pirot
  • Priština
  • Prizren
  • Sombor
  • Subotica
  • Štrpce
  • Užice
  • Vranje
  • Vršac
  • Zrenjanin
  • Zvečan

Izborite se na svoj način sa Ešerihijom koli

05.06.2014. 19:13
ešerihija koli
ešerihija koli / Izvor: Facebook

Postoje antibiotici koji ubijaju ovu bakteriju u želudcu, ali ne morate da se "kljukate" njima. Napravite sami sebi prirodne preparate koji će oterati ovu bakteriju za kratko vreme.

Simptomi su jednostavni. Ako često u toku dana, osetite ogromnu potrebnu za mokrenjem i ono još bude praćeno bolnim peckanjem, reč je o urinarnoj infekciji.

Okrenite se prirodi i napravite sami sebi lekove, a evo i kako.

Potrebni su vam koren celera i limun. Naređajte celer i limun, a zatim prelijete sa jednim litrom vode i ostavite da stoji ceo jedan dan, prekriveno gazom. Kada procedite ovo kroz gazu, dobićete napitak koji je neophodno popiti u toku naredna dva dana, po 3 čaše dnevno.

Ako niste ljubitelji celera, peršun vam je druga varijanta. On je lekovit u oboljenjima prostate, reumatizma, debljine, angine pektoris, problema bubrega i mokraćnih puteva...

Limun i med
Limun i med / Izvor: Profimedia

Pošto je limun antibakterijsko i antivirusno delovanje i kada mu se peršun, med i maslinovo ulje pridruže dobija se fantastičan lek protiv svih bakterija, najčešće protiv Ešerihije koli.

Pokazano je da su pacijenti koji su godinama bolovali od ove bakterije, uspeli su da je se otarase, tek što su probali kombinaciju peršuna i limuna.

Savetujemo vam da limun prvo, nekoliko sati, potopite u vodu sa sodom bikarbonom i posle ga prepolovite na pola. Stavite u blender limun, peršun, med i maslinovo ulje i dobro izmiksajte. Ako nemate blender, zamenite ga mašinom za mlevenjem mesa. Dobijenu masu čuvati u frižideru i pre svakog doručka i večere uzeti po jednu kašiku.

Bezbedno je i za malu decu i za trudnice.