Skip to main content
Pad sa 11. sprata u naručje

HEROJ GODINE: Padala je u smrt sa 11. sprata - on ju je uhvatio U NARUČJE! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/CCTV+
Dao je sve od sebe da je spase, čak i po cenu svog života...

Sigurosne kamere snimile su mladića iz Kine koji je uhvatio ženu koja je pala sa 11 sprata zgrade. Nažalost, on nije supermen, stoga je zadobio ogromne povrede, a prisutni su čuli kako momak urla od bolova. Ali to nije jedino loše što se dogodilo.

Ispred zgrade u kineskoj provinciji Hubei, Feng Ning trčao je i menjao položaj gledajući gore, a nekoliko trenutaka kasnije u njegovo naručje pala je žena. Zbog pada sa visine Feng se srušio na zemlju. 

Objasnio je da je izlazio iz restorana kada je čuo da neko plače i traži pomoć iz obližnje stambene zgrade. On je video ženu koja je visila sa prozora na 11. spratu.

- Potrčao sam prema zgradi, ali pala je pre nego što sam stigao do ulaza pa sam se pripremio da je uhvatim. Ne znam šta se onda dogodilo - ispričao je mladić dok je ležao u bolnici. 

- Hrabri momak je plakao i znojio se - kaže jedan od svedoka kojeg je tada trgnula buka poput zemljotresa, a potom i bolni vrisak izlomljenog mladića.

Prebačen je u bolnicu, a žena, na veliku žalost, nije preživela nesreću. Međutim, hrabri muškarac kaže da je samo želeo da pokuša da je spasi, bez razmišljanja o tome da li će biti povređen. 

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd