Skip to main content
El Mekfirson

KAKVA STANIJA I KARDAŠIJANKE! Znate li da ONA ima 52 godine, a i dalje je prava SEKS BOMBA! (FOTO)

Foto: Instagram Printscreen/ellemacphersonofficial
Zovu je "Telo" i to ne bez razloga.

Manekenka El Mekfirson, čini se, nikada nije izgledala zdravije i bolje.

JUTARNJE HOROR IZDANJE: Raščupanu Kim Kardašijan BEZ ŠMINKE nećete prepoznati! 

Sa pune 52 godine, ima telo na kome bi joj mnoge mlađe lepotice pozavidele. Plavokosa lepotica se uvek hranila zdravo, ali ima i jednu posebnu stavku u njenoj ishrani - alkalna dijeta.

 

Thankyou everyone for all your well wishes for my birthday yesterday

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Pod namirnicama u ovoj dijeti ubrojavamo sveže voće, povrće, korenje, orahe i mahunarke. Ovi sastojci pomažu da se kiselina u telu vrati u ravnotežu, a pored toga ova manekenka pije i po 3 litre tečnosti svakodnevno.

KLOI KARDAŠIJAN OSULA PALJBU PO BIVŠEM NJENE SESTRE: -On je je*eni idiot!

 

JUMP START | Start 2016 right with the hottest swimwear from @issademar. Designers Marissa Eveland and Melissa Jasmiy have captured the beauty from their home in North Shore, Hawaii in their unique bikinis. Beach ready has never looked so good repost from @superelixir #superelixirloves #issademar #beachready #beachbum #bikini #hawaii #allsummerlong #summerstylin #booty

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Iako se celog života hranila zdravo, izbegavajući ugljene hidrate i masnoću, El je otkrila i da se pre nekoliko godina nije osećala najbolje:

LOPOV, PRELJUBNICA I GUBLJENJE NEVINOSTI SA NEĆAKOM MAJKLA DŽEKSONA? Šokantni detalji o Kardašijanovima!

- Osećala sam se malaksalo. Ispobala sam niz suplemenata, ali ništa nije delovalo. Štagod da sam radila, nisam mogla da se otarasim osećaja da nešto nije u redu. Tada sam upoznala nutricionistu Simon Laubšer, koja mi je objasnila da jedna stvar u mom životu nije izbalanisrana: alkalnost mog tela - rekla je El. Od tada je počela da se hrani drugačije.

 

GIRL POWDER | Protein powders are not just for the boys (and don't have to be bloaty bulky whey). If you're reaching for the sugary snacks, carbs or coffee post workout you could be low on your daily intake of protein. SUPER ELIXIR Nourishing Protein is your all-plant solution with all 9 amino acids nutrients to balance blood-sugar levels stress fighting B vitamins fibre to keep you feeling full for longer and nutrients to boost your metabolism - all within one plant based whey-free supplement. Did we mention the delicious chocolate taste with Raw Peruvian Cacao? (my favourite!). Save with our Protein+ Alkalising Greens 'Best Friends' bundle exclusive to www.welleco.com #plantprotein #nowhey #lightenup #proteinshake #healthymealreplacement #nutrientrichprotein #beautifulchocolate #welleco #superelixir #healthyprotein @itsnowcool swimsuit #palmswimwear

A photo posted by Elle Macpherson (@ellemacphersonofficial) on

Osim što se prebacila na režim alkalne dijete, manekenka trenira i 45 minuta dnevno i otkrila je za javnost koji trik koristi kako bi naterala sebe na svakodnevni trening. Ona na fizičku aktivnost gleda kao na važan poslovni sastanak koji ne sme da propusti i na koji ne sme da zakasni.

KLOI KARDAŠIJAN OTERANA? Publika je ne želi! 

Koji god da je njen trik, moramo priznati da El zaista izgleda potpuno neverovatno i zaista je za ne poverovati da je ova lepotica u šestoj deceniji života.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd