Ponedeljak 26. feb 2024.
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger

KOPIRAJU KLUNIJA: Ana i Švajni stigli u Veneciju - SVI detalji svadbe od MILION evra!

Foto: Profimedia
Tri stotine ljudi organizuje veselje...

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su juče (11.7) oko 15 sati zajedno s roditeljima iz Majorke stigli u Veneciju, gde će se danas venčati u hotelu "Aman" gde su sudbonosno da izgovorili i Džordž Kluni i Amal Alamudin.

Ana je u Veneciju došla sa ocem, bratom i bratovom devojkom. Oni su snimljeni kako izlaze iz hotela u kom su smešteni, voze se gondolom kroz Veneciju, i kasnije se vraćaju u hotel, prenosi "Kurir".

Svadba će trajati tri dana, na nju će se utrošiti oko milion evra, a sve je otpočelo sinoćnom večerom za roditelje. Danas posle dočeka gostiju, srpska teniserka i nemački fudbaler će se venčati u crkvi, a gala slavlje je zakazano za sutra.

KONAČNO: Ana Ivanović pokazala verenički prsten (FOTO)

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
Foto: Profimedia

ETO REŠENJA: Zbog ovoga Ana nije zvala Novaka na venčanje (FOTO)

Gosti su podeljeni u dve grupe. Anini su u Hrvatskoj, a Bastijanovi u Minhenu, a svi danas stižu u Veneciju gde će biti smešteni u zasebnom hotelu. 

- Ana i Švajni na sve načine pokušavaju da izbegnu paparace. U organizaciji svadbe je učestvovalo oko 300 ljudi. Za večeras je planirana žurka na kojoj nije obavezan dres-kod. Sutra je svadba, na koju će gosti imati obavezu da dođu u svečanim toaletama - otkriva neimenovani izvor "Kurira".

Već je ranije najavljeno da će na veselju pevati Nina Badrić, a da će mladenci prvi ples odigrati upravu uz jednu od njenih balada. Da podsetimo, svadba je prvobitno trebalo da se održi 6. juna, ali je odložena zbog Nemčevih obaveza u reprezentaciji.

GODIŠNJICA BRAKA: Jelena Đoković se vratila iz džungle, a Nole joj sprema put iz SNOVA

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd