Skip to main content
majčina briga

LAVICE PUNE LJUBAVI, RIBE POŽRTVOVANE: Šta horoskopski znak govori o vama kao majci?

Foto: Profimedia/ilustracija
Vaš horoskopski znak vas određuje i kao majku.

OVAN

Majke Ovnovi su snažne, tvrdoglave i ambiciozne kada su u pitanju njihova deca. Od njih očekuju visoke rezultate u životu, i biće veoma razočarane ako oni to ne ostvare. Vole da imaju vreme isklučivo za sebe i nisu toliko emotivne.

BIK

Ženama Bikovima porodica i dom su uvek na prvom mestu. One su poznate po svojoj konzervativnosti, a stabilnost im je najvažnija u životu. Njihova deca čvrsto stoje na zemlji i poštuju pravila.

majka i sin
Foto: Profimedia/ilustracija

BLIZANAC

Žena Blizanac je moderna i liberalna mama. Ona je večito dete, pa nije ni čudo što njeni mališani uživaju da provode vreme sa njom jer nije stroga i ne postavlja granice. Međutim, upravo ta njena energičnost i neozbiljnost stoji na putu stabilnosti u domu.

RAK

One su rođene da budu mame! Imaju urođen instinkt da prepoznaju potrebe svojih najbližih i udovolje im. Ali majke rakovi su sklone i oštrim promenama raspoloženja – naročito kada je neko do kog im je stalo ugrožen, te su tada previše zaštitnički nastrojene.

LAV

Lavice imaju najveće srca Zodijaka! Kao najenergičniji znak, ispunjenje su sna svakog deteta. Sa svojim mališanima će provoditi mnogo vremena u igri i drugim zabavnim aktivnostima. Međutim, majke lavovi su i kraljice drame, pa ponekad od komarca prave magarca.

majka sa ćerkicom peče kifle
Foto: Profimedia

DEVICA

Mame Device su najorganizovanije od svih znakova. Veoma drže do reda i discipline, pa deluju kruto i suzdržano. Poznate su i po omalovažavanju i osuđivanju drugih, naročito kada se radi o različitom pristupu roditeljstvu.

VAGA

Majke Vage su veoma strpljive i poznate kao osobe kojima je veoma stalo do kulture, pa tome uče i svoju decu. Nikada nisu strogi roditelji, i deci dopuštaju da prave puno grešaka.

ŠKORPIJA

Škorpije su pravi porodični tipovi. Veliki su autoritet zahvaljujući moćnoj i snažnoj ličnosti, i nije ih briga šta drugi misle o njihovim roditeljskim veštinama. Veoma su posesivni kada su u pitanju njihovi mališani.

beba sa majkom
Foto: Profimedia

JARAC

Mame Jarčevi su neverovatno vredne, prilagodljive i rade sve što je potrebno da bi završile posao, te se na njih uvek možete osloniti i one predstavljaju uzor svojoj deci čitavog života. Mame jarčevi su ponekad previše ozbiljne.

STRELAC

Deci Strelčeva avantura je zagarantovana! Njihova mama Strelac će ih stalno upoznavati sa novim ljudima, voditi na neobična mesta... No, ona ume da bude i veoma nestrpljiva i sklona preterivanju u različitim aspektima.

VODOLIJA

Nezavisnost je glavna karakteristika Vodolija, čak i kao majki. Svojoj deci nisu autoritet, naprotiv; ona ih doživljavaju kao drugare i sebi jednake, pa jčesto u domu Vodolije vlada potpuni haos.

majka i dete
Foto: Profimedia/ilustracija

RIBE

Majke Ribe su veoma osetljive i pune saosećanja, te je njihova najveća vrlina brižnost prema drugima. Vole bezuslovno i odane su porodici bez obzira na sve. Kao veliki emotivci često deluju pasivno-agresivne ili manipulišu emocijama drugih ako nije po njihovom.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
15 Beograd