Petak 08. dec 2023.
Champion

Navijačice pokazale kako se postiže savršena forma za leto

Foto: Promo
Za vikend je u okviru Sportskog centra Olimp održan Champion trening, koji je na jednom mestu okupio vežbače koji su zatvorene teretane odlučili da zamene vežbanjem na otvorenim, lepšim lokacijama.

Zgodne navijačice su prethodnih dana na društvenim mrežama pokazale samo neke od korisnih vežbi, dok su na otvorenom treningu noseći najnoviju Champion sportsku opremu, podigle atmosferu do usijanja, onako kako to rade na utakmicama, i prisutnima pokazale da je fitnes mnogo više od vežbanja.

Navijačice
Foto: Promo

„Fitnes vam može pomoći da savladate svakodnevne prepreke, stres i ostvarite svoj pun potencijal. Udobna i kvalitetna oprema je svakako veoma važna, a Champion je naša preporuka“, poručuju devojke koje se već godinama profesionalno bave cheerleading-om i koje prepoznaju značaj bavljenja fizičkom aktivnošću.

Ukoliko niste uspeli da budete deo Champion treninga na Olimpu, preporučujemo vam da svakako pogledate vežbe koje su atraktivne navijačice podelile na Sport Vision Facebook stranici i spremni uživate u letu.

Navijačica
Foto: Promo

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Tamni oblaci
3 Beograd