Skip to main content
Haos na Farmi

OPŠTI HAOS NA IMANJU: Intervenisalo obezbeđenje - posle ovoga, na Farmi ništa više neće biti isto! (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Farma
Teške psovke, svađe, tuča, izbacivanje kreveta iz kuće!

Učesnici rijalitija "Farma" sinoć su bili naročito naelektrisani. Na imanju je nastala opšta svađa u koju su se svi umešali, a sve je počelo kada je Ceca Jovanović počela da priča o tome kako Stefan Jakovljević ne zna da peva.

To je njega očigledno pogodilo, i uskoro je počeo da razmenjuje brutalne psovke sa Saškom Karan, a usput su se i gađali flašama i prskali. Da se svi ukućani nisu umešali, nesumnjivo bi došlo i do fizičkog okršaja. Nemanja MCN se takođe rajzario i u nekom trenutku on i Stefan su izbacili krevet Saške Karan napolje derući se da će tamo i da spava, uz sočne psovke.

Kada se sve bar delimično smirilo, Nemanja je upozravao Kevu da će se odmah posvađati s njom ako se pomiri sa Saškom, jer je shvatio da je ona najveće zlo na imanju. Očito, posle ovako burne svađe, odnosi među farmerima ne mogu više biti isti... Sve možete pogledati na snimku:

Iste večeri i Ceca Jovanović i Marija Ana Smiljanić bile su na ivici tuče, a u njihovom slučaju intervenisalo je i obezbeđenje, te se, na sreću, sve završilo na teškim psovkama i uvredama. Kako je izgledao taj sukob, možete videti na snimku:

Pogledajte OVDE kako je Crni pobesneo na kokoške.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd