Četvrtak 07. dec 2023.
Maja Nikolić

IZNENAĐENJE NA FARMI: Maja Nikolić i Kristijan Golubović imali SEKS u WC-u!

Foto: Srbija Danas
U rijalitijima nikad nije dosadno.

Izgleda da varnice koje sevaju između Kristijana Golubovića i Maje Nikolić nisu uzaludne i da oni za to imaju ozbiljan razlog, a sve zbog burne prošlosti (iako je pevačica saterala u ćošak žestokog momka i nagovorila ga da prizna da nisu imali seks pre Farme - detaljnije o tome pročitajte OVDE).

Denser Ivan Gavrilović ispričao je na "Farmi" da su Kiki i Maja imali seks pre dvadeset godina i to u toaletu, pišu lokalni mediji.

Iako pevačica u rijalitiju na sve načine pokušava da ostale učesnike ubedi u to da je kriminalca upoznala tek pri ulasku u rijaliti, prema rečima popularnog densera devedesetih, istina je potpuno drugačija (možda ni Kristijanova priča da je urinirao po Maji sada i ne izgleda tako nemoguće - više o tome pročitajte na OVOM linku).

- Ne znam što potenciraju da su se sada prvi put videli i upoznali. Televizija Pink je 1995. snimala novogodišnji program i tada je on odveo Maju u toalet i na brzaka su imali seks. Ne znam da li su se viđali posle toga, mislim da nisu jer ona nije neko s kim bi Kristijan imao nešto više, pogotovo u to vreme.

Dok je Ivan pričao, Jelena Milošević, Vladimir Stanojević i Gabrijela Pejčev gledali su ga u neverici. Nakon toga mnogi su komentarisali da su im temperamentna Nišlijka i zvezda filma "Vidimo se u čitulji" sumnjivi.

A zbog čega je Kristijan nakon 20 godina priznao sina saznajte OVDE!

Tuču Goge Sekulić i Tamare Đurić pogledajte OVDE i saznajte ko je u stvari prvi započeo nasilje.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd