Četvrtak 07. dec 2023.
dusica grabovic-farma

PROCURELO: Evo koga je Dušica iz Farme oralno zadovoljavala u privatnom porniću (FOTO)

Foto: Srbija Danas
Grabovićka se vajka da nije želela tako da stekne slavu.

Nedavno je objavljen kućni pornić Dušice Grabović. Na dvominutnom snimku, kako je pisao Alo, ona oralno zadovoljava svog partnera dok je on snima mobilnim telefonom. Tada su javnosti predstavljene samo fotografije iz snimka.

GODIŠNJICA NJIHOVE SVADBE: Ceca podelila album PRIVATNIH FOTOGRAFIJA sa Arkanom! (FOTO)

Dušica Grabović na Farmi
Foto: TV Pink printscreen/Farma

Od prvog dana "Farme", seksi Dušica Grabović je nastavila da radi posao započet u "Parovima" - da izluđuje muškarce. Pravi haos je izazvala informacija da se u javnosti pojavio porno-film koji je ona snimila sa izvesnim Z. G. koji je inače, fudbalski menadžer iz Crne Gore.

PROCUREO I SNIMAK: Evo kako su svi videli Ružičinu VAGINU, zahvaljujući Bumbaru! (VIDEO)

Kada je list "Alo" objavio nekoliko slika iz ovog pornića, na kojima Dušica oralno zadovoljava svog partnera dok je on snima mobilnim telefonom, izbio je veliki skandal, a Grabovićeva nije imala kud nego da prizna da je to zaista ona na dvominutnom amaterskom video-snimku…

Nekoliko dana kasnije, Dušica je kroz suze u emisiji "Glamur" ispričala da je u šoku.

VOLI DA MEŠA: Kada vidite kako Dušica uvija i njiše kukovima NEĆE VAM BITI DOBRO! (VIDEO)

– Pozvao me je bivši dečko pre dva, tri dana i rekao da će biti objavljen snimak, ako nekim ljudima ne plati tri hiljade evra. Snimali smo se kao što to rade parovi, svi koji se vole. Nikada nisam mislila da na ovaj način gradim karijeru, ja sam iz patrijarhalne porodice i ceo dan se pripremam kako da kažem porodici šta ih čeka. Moraću da se suočim sa ocem koji je bolestan, bratom blizancem, starijim bratom – rekla je Dušica Grabović.

Pogledajte kako je Dušica otvorila svoj boravak u "Farmi 7" sa Gogom Aleksić koja je opasna konkurencija Tamare Đurić za "Najveće grudi Farme ikada" (pogledajte na OVOM linku njene seksi fotke).

PODIVLJAO: MIKI ĐURIČIĆ POLOMIO STOLICU, a umalo da polomi i GASTOZA! (VIDEO)

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
4 Beograd