Četvrtak 07. dec 2023.
Maca

SKANDALOZNO - SVI JE NAPALI: Maca Diskrecija LAŽE da živi u siromaštvu!

Foto: TV Happy
Kako stoje stvari, popularna učesnica rijalitija "Parovi" ipak ne živi u tolikoj bedi, kako se predstavlja javnosti.

Ceo region se nedavno digao na noge da pomogne Maci Diskreciji, o kojoj gotovo svakodnevno saznajemo nove detalje iz privatnog života. Kako je imala težak život, kako se bori za majku, nema nikoga iza sebe da joj pomaže finansijski... Sve te priče smo čitali ovih dana u medijima.

Proteklih nekoliko dana, međutim, Maca je počela da priča, malo po malo, kako ona zapravo ne živi toliko loše koliko se pretpostavljalo. Naime, ona se pohvalila pojedinim ukućanima u "Parovima" da voli da odlazi na masaže, a da su joj spa centri omiljene destinacije za opuštanje. Kako sve to najčešće dosta košta, pogotovo ako se praktikuje često, dolazi se do zaključka da ne živi u tolikoj bedi.

Pored toga, danas se pohvalila da van luksuzne vile poseduje Ajfon od 1.000 evra, ali nije želela da prizna na koji način je došla do njega. Matora, Jelena Golubović, Ružica Veljković i Tijana su komentarisale kako se Maca očigledno folira zarad prvog mesta, pa zato stalno "kuka kako nema para", ali je ipak popustila pred kraj rijalitija i otkrila neke detalje iz života.

Gastoz tvrdi da je Maca veliki favorit za pobedu, a ko po njemu će zauzeti prva četiri mesta u finalu pogledajte OVDE.

Kako Maca peva Severinin hit "Uno momento" sa izmenjenim tekstom pogledajte OVDE.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
1 Beograd