Skip to main content
majka i sin

ŠOKANTNA ISPOVEST: Majka zatrudnela sa sinom, a kažu da je razlog opravdan! (VIDEO)

Foto: Youtube Printscreen/BNews
Priča ove porodice zvuči skoro nerealno.

Kajl Gason (27) živi u Engleskoj i homoseksualac je. Njegova najveća želja je bila da postane tata, ali zbog vlasti nije mogao da ispuni sebi tu želju. Rečeno mu je da njegov stil života nije prikladan za život sa detetom.

Ipak, Kajl nije odustajao i našao je, što se njega tiče idealno rešenje - njegova majka Ana Marija će mu biti surogat. Ona nije oklevala ni trenutak i pristala je, a niko "iz vrha" nije imao pravnu osnovu da tako nešto spreči.

Majls je rođen u julu 2014. godine, a Kajl je bio najsrećniji otac na svetu. Međutim, nije sve išlo tako lako. Po zakonu, Kajl nije bio Majlsov tata, već brat i samo je majka imala starateljstvo.

Kajl i sin
Foto: Youtube Printscreen/BNews

Sledeće što je usledilo jeste borba protiv vetrenjača. Kajl je jedino mogao da preda zahtev za usvajanje svog sina, nakon što su doktori utvrdili očinstvo. U martu se sve sredilo, usvajanje je priznato i starateljstvo je dodeljeno Kajlu.

"Napokon! Imam sina i presrećan sam. Za mene je sada samo jedno sigurno: kojeg god da ste seksualnog opredeljenja, sve dok brinete i volite vaše dete, sve je u redu. Pogledajte mog Majlsa! Možda će vlasti sada videti šta je zaista važno.", rekao je Kajl.

EROTSKA ISPOVEST: Udata sam, ali mu je mnogo mali, šta ću - morala sam da tražim OBDARENE PRIMERKE

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd