Skip to main content
par leži na travi

NE ŽELE DA PRIZNAJU: Ova dva horoskopska znaka najteže izgovaraju "Volim te"!

Foto: Profimedia
Deluju hladno i bezosećajno, ali samo na prvi pogled.

Ako ste već dugo u vezi sa pripadnicima ova dva znaka i nervirate se što ono "Volim te" nikako ne izgovaraju – opustite se. Oni svoju ljubav pokazuju delima.

Jarac

Hladan i nadmen, to je prvi utisak o osobama rođenim u ovom horoskopskom znaku. Predstvaljaju se drugima kao neprobojne tvrđave koje ništa ne dotiče i ne pogađa, a kada procesuiraju stvari u svoja četiri zida, u stanju su da plaču i kukaju celu noć. Pod uslovom da su sami u kući, razume se. Taman kada srušite jedan bedem koji je podigao oko sebe, javlja se drugi i tako u nedogled. Taman kada ste spremni da dignete ruke, zagrebaćete njihovu površinu i shvatićete da ipak imaju osećanja i to duboka.

ZA NJIH JE BRAK NEMOGUĆA MISIJA: Žene rođene u ova 3 horoskopska znaka ZAUVEK ostaju SAME!

sumnja
Foto: Profimedia

Strah od povređivanja je taj koji ih sprečava da ih pokažu i zato ih zakopavaju duboko u sebe. Pre će dati ruku nego da prvi kažu nekom da ga vole i da im je stalo do njega. Ipak, njihova fasada pada u vodu kada probijete njihove bedeme. Samo vam trebaju čelični živci i puno strpljenja.

Lav

Ono što sa čim Lav ne može da se izbori je sujeta koja ih sprečava da se otvore i pokažu svoju ranjiivost drugoj osobi, pa makar je znali ceo život. Nikada neće priznati nešto čega se stidi, uvek ćete imati utisak kao da o njemu znate manje nego što on zna o vama. Lako će vas ostaviti na cedilu i teško će prihvatiti svoju grešku.

KAKVE STE DOMAĆICE PO HOROSKOPU? Devicama kuća BLISTA, a kod Vodolija vlada potpuni HAOS!

par koji se grli
Foto: Profimedia

"Izvini" je reč koju neće lako, ako je ikada i prevali preko usana. Čak i da je na nekom nivou svestan da je pogrešio to nikada neće priznati – sebi, a kamoli drugima. U njegovoj glavi, on je savršen. Radije ćete mu iščupati zub nego reči kojima će iskazati osećanja.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd