Skip to main content
trudnica

TRUDNE DEVICE: Žene rađaju decu, a NIKADA nisu imale SEKS - zbog OVOGA je i to moguće!

Foto: Profimedia
One su se iz različitih razloga odlučile na ovaj korak.

Nekoliko mladih Britanki heteroseksualne orijentacije odlučilo se za proces vantelesne oplodnje kako bi u svojim dvadesetim postale majke. Neke od njih su u potrazi za pravim partnerom, dok druge priznaju da imaju strah od seksa zbog nekih psihičkih poremećaja, te da su zbog toga još uvek device.

BEZ FOTOŠOPA: Fotografije poznate blogerke OHRABRILE su mame širom sveta! (FOTO)

Sa ovim se ne slažu mnoge religiozne grupe koje smatraju da dete treba da odrasta u tradicionalnoj porodici, ali jedan doktor tvrdi da su ove samohrane majke često emotivno i finansijski stabilnije od onih koje same podižu decu nakon razlaza sa partnerom.

Trudnica
Foto: Profimedia

- Ove žene imaju pravo da izaberu ovakav put ako je to ono što žele, a klinike imaju odgovornost da uzmu u obzir zašto one to rade. – izjavila je direktorka fonda za donaciju "National Gamete Donation Trust".

DA SE NAJEŽIŠ: Beba je imala grčeve, a ono što je doktor uradio SVI osuđuju! (VIDEO)

Anketa urađena 2013. godine u SAD-u pokazala je da je 1 u 200 žena ostala u drugom stanju uprkos tome što nije imala seksualne odnose.  Čak 31 posto ovih žena priznalo je da su potpisale zavet kojim se zaklinju da neće imati seks, a često su to radile iz religioznih razloga.

- Vođenje poslova se više ne bazira na poverenju... više ne postoje bliski lični odnosi. Čini se da današnja kultura ohrabruje ljude da se ne vezuju ni za šta i ni za koga, da nikome ne veruju i ne dozvole da njima niko veruje. – rekao je papa Franja i dodao da su se desile bitne promene u strukturi porodice.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd