Skip to main content
farma

VEČERAS VELIKO IZNENAĐENJE ZA FARMERE: Evo šta im sprema zadruga!

Foto: Youtube Printscreen/Farma Official Channel
Biće u šoku!

Učesnici rijalitija "Farma" će večeras doživeti blago rečeno šok. Tačnije, posle više od dva meseca izolacije od spoljnog sveta, farmeri će videti svoje najbliže koji će im poslati poruku putem videa, piše Alo.

Oni su inače, pre desetak dana završili u suzama nakon što su na seosko imanje u Lisoviću pristigla pisma članova njihovih porodica, a možemo samo da zamislimo šta će se tek desiti večeras.

Poruke su poslali Kristijanova supruga Ivana, Majina deca, Tamarin otac i sestra i drugi pa verujemo da im neće biti svejedno, ali i da će im ova podrška značiti mnogo.

Na "Farmi" strasti se ne smiruju, te su se tako nedakašnje drugarice Stanija i Jasmina posvađale, a o tome čitajte OVDE! Semir je izglasao bivšu devojku Gabrijelu za najvećeg manipulatora na imanje, njenu reakciju pogledajte OVDE! Stanija je dobila gljivice i svi beže od nje, a o tome čitajte OVDE!

I u "Parovima" je uzbudljivo, te je tako nedavno Miljana Kulić spopala Zmaja od Šipova, a kako je on odbio pogledajte OVDE! Ko je učestvovao u prvoj gej akciji u popularnom rijalitiju saznajte OVDE! A kako seva međunožje Ave Karabatić pogledajte OVDE!

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
16 Beograd