Ponedeljak 26. feb 2024.
Balzam za usne

Većina devojaka koristi OVAJ BALZAM ZA USTA, ali ova devojka se pokajala što ga je stavila (FOTO/VIDEO)

Foto: Profimedia
Stravičan prizor.

Lili Kleopatra Morise sa Floride doživela je pakao. Za rođendanm svog supruga je odlučila da se dotera, ali nije očekivala da će joj to sve doći glave. Kupila je novi karmin, marke Cover Girl Queen Collection, stavila ga to veče ali ujutro je dmah završila u Hitnoj pomoći a šta se desilo pogledajte na linku OVDE.

Ovo nije prvi slučaj da su žene imale snažne alergijske reakcije. Rejčl Kronin podnela je tužbu protiv kompanije EOS koja prodaje balzam za usne u obliku jaja. Ima ga i na našem tržištu. Nakon korištenja dobila je osip, krvarila je, pojavili su joj se blisteri, a koža usana joj je popucala i delomično promenila pigmentaciju. Osećaj je bio užasan, objašnjava Kronin. 

Nakon nekoliko sati od nanošenja balzama, imala je osećaj da su joj usne poput šmirgl papira pa ga je nanela opet. Ali tada su joj usne počele pucati, krvariti i osipati se, a proces zaceljivanja trajao je 10 dana.

Zato pre kupovine ruža/balzama za usne, savetujemo da ga pre probate tako što ćete ga naneti na ruku, a ako se pojave nuspojave, odmah isperite kožu vodom.

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
12 Beograd