Skip to main content
Žena na muškarcu

POGLED ODOZGO: Zajašite vašeg vranca!

Priredite mu seksi rodeo koji neće zaboraviti.

Ako mislite da poza kada ste vi odozgo, ne može biti previše inovativna, pogađajte ponovo. Dodajte vatru na nešto uobičajeno i postanite njegova seksi kaubojka.

Seksi kaubojka
Foto: Profimedia

Ritam

Dok je žena na vrhu, muškarac ima malo kontrole nad odnosom. Kod nekih to može proizvesti probleme sa erekcijom, pa je važno da ona bude stabilna pre same penetracije. Zbog toga nemojte preskakati predigru i slobodno pustite da potraje. Muškarci vole brz ritam tako da je bolje da ova poza traje kraće, ukoliko niste u dobroj fizičkoj formi, nego da se njišete kao na usporenom snimku. To će sigurno uticati na spuštanje njegove zastave. Srednji tempo je skroz ok, kao i to da promenite pozu kada se umorite. Pratite njegove signale, ukoliko deluje kao da mu je neudobno, promenite težište, položaj, tempo... Bitno je da ne pravite nagle pokrete, već da uživate u brzini koja oboma odgovara.

Ili skroz podivljajte! Zamislite da jašete mehaničkog bika, rasplinite vatru u sebi i otpustite sve kočnice. Pokažite mu da niste smerna devojčica, već da umete i prljavo da se igrate. Priredite mu malu predstavu, dodirujte se tamo gde biste voleli da vas on dodiruje. Ne dajte mu da završi dok mu vi ne dozvolite. Začikavajte ga menjajući tempo. Kada vam se učini da dolazi do vrhunca, skroz usporite pokrete, pa ih naglo ubrzajte i tako u krug. Mučite ga malo.

Muškarac i žena u krevetu
Foto: Profimedia

 

Ne opterećujte se izgledom

U ovom položaju, muškarac ima sjajan pogled na vaše telo. Ne pokušavajte da uvlačite stomak ili da držite leđa prava kao da ste progutali metlu - za tim nema potrebe. Nećete ga zavarati, nepotrebno ćete se opteretiti, orgazam će izostati, a seks će u najbolju ruku biti osrednji.

Uprkos tome što je duga, lepršava kosa seksi, u ovom slučaju smeta. Može da vam pada preko očiju, upada u usta, lepi se za lice ako se oznojite. Pokupite je u rep ili punđu. Iako mislite da svezana kosa nije preterano seksi, njemu to neće biti bitno. I ceniće to što neće da se napase vaše kose svaki put kada se pribijete da ga poljubite.
 

Za tango je potrebno dvoje

Iako ste vi ta koja diktira tempo i razvoj situacije, to ne znači da on treba da leži izvaljen kao mrtav konj. Ohrabrite ga da i on učestvuje. Postizanje savršenog tempa je lako ukoliko vam on "pokaže" držeći ruke na vašim kukovima. Ili mu vi pokažite gde on vas da dodiruje kako bi vatromet koji će uslediti bio još eksplozivniji.

I pazite gde imate seks u ovoj pozi. U krevetu je naravno najpreporučljivije, ali ukoliko se odlučite za opciju na podu potrudite se da zaštitite kolena. Čak i štitinicima za rolere, ako treba. Možda zvuči smešno, ali nije šala. Trenje kože i parketa, tepiha ili betona (ko je avanturističkog duha) može da ostavi vrlo bolne modrice i ogrebotine.

Vremenska prognoza
Clear sky
23 Beograd