Skip to main content
Promo

NE ZNATE GDE ĆETE ZA VIKEND? OVDE vas čeka ubedljivo najbolja zabava!

Foto: Pixabay
Rezervišite vikend za najbolju zabavu na najvećem online kazinu u Srbiji

Dočekajte vikend na Meridian online kazinu - 30. i 31. januara osvajajte bonuse kroz šest sjajnih slotova sa besplatnim spinovima, respinovima, kaskadnim kolonama, jednim točkom sreće i pet džekpotova! 

Vikend turnir je sjajna šansa za dobitke zato što su bonusi zagarantovani! 

Sve što je potrebno da uradite da biste učestvovali je da se registrujete na meridianbet.rs ili preko mobilne aplikacije i već ste na pola puta do ekskluzivnih bonusa. 

Učinite to ODMAH OVDE jer čeka vas i poklon - 1.500 DINARA + 100 besplatnih spinova.

Svoju vikend avanturu možete započeti naizgled klasičnim slotom Hyper Strike, koji dobija na modernosti svojim dizajnom, a tu je i točak sreće na kojem se određuje broj besplatnih spinova i vrednost množioca koji će uvećati sve vaše dobitke u bonus igri. Uzbuđenje očekujte i u slotovima The Bounty i Golden Stallion, gde putujemo na Divlji zapad.

A kada zabavi dodamo bonus igre i mogućnost osvajanja džekpotova i dobijamo SAVRŠEN VIKEND!

U Vikend turniru učestvuju i dva Megaways slota, koji će kroz svoje kaskadne kolone ponuditi 117.649 dobitnih kombinacija – Shamrock Holmes Megaways i Forgotten Island Megaways. 

Fantastičan vikend možete završiti igrajući poslednji video slot u nizu, Silverback Multiplier Mountain. Slot ima prelepu grafiku, sa prigodnom muzikom, gde ćete kroz 4.096 dobitnih kombinacija imati piliku da uživate u besplatnim spinovima sa množiocima. 

Na svakih 200 spinova na pomenutim slotovima u toku jednog dana promocije dobijate 200 dinara kazino bonusa! 

Svaki dan se posmatra i beleži odvojeno, a tabela igrača koji su osvojili bonus prethodnog dana se ažurira sledećeg dana do 14h.

Priključi se i zavrti do sjajnog bonusa samo na Meridian online kazinu.

Vremenska prognoza
Slaba kiša
9 Beograd