Skip to main content
kompjuter

NIKAD LAKŠE PREBACIVANJE slika, videa i fajlova između telefona i računara je sada DOSTUPNO SVIMA!

Foto: Profimedia
Globalnim lansiranjem alatke Nearby Share za Windows, Google je upravo omogućio svima lako prebacivanja fajlova, kao da koriste iPhone i MacBook.

Ako koristite Android telefon i željno ste iščekivali nešto poput popularne Apple AirDrop funkcije na svom Windows računaru, čekanju je sada kraj - stigao je Nearby Share za Windows. Iako su korisnici u SAD i još par zemalja imali priliku da koriste Nearby Share na svom kompjuteru od prošlog meseca, Google je sada proširio dostupnost nove alatke na gotovo ceo svet.

Bez velike pompe, Google je omogućio celom svetu da instalira ovu alatku za lako prebacivanje fajlova između računara i telefona, s tim da su Severna Koreja, Kuba, Sirija i Iran jedine zemlje izostavljene sa spiska.

kompjuter
Foto: Profimedia

Bilo da želite da prebacite slike, videe, ili druge fajlove između Android i Windows uređaja, Nearby Share će vam u velikoj meri olakšati posao - potpuno bežično, poput Apple AirDrop funkcije, i bez potrebe za korišćenjem cloud rešenja kao što je Google Drive.

Sve dok vaš Windows računar ne pokreće ARM procesor, kao i sve dok imate Windows 10 ili noviji operativni sistem, Nearby Share za Windows možete preuzeti i instalirati sa zvaničnog sajta. Google preporučuje da uređaji ne budu međusobno udaljeni više od 5 metara.

Vremenska prognoza
Pretežno oblačno
25 Beograd