Skip to main content
mmf

Danas počinje sedmi Mountain Music Fest

Foto: Promo
Prve večeri festivala nastupaju Sevdah Baby live & Ivana Vladović, Different Kind of Jazz, Bege Fank & BKO, TBF i Musical Doctors

Sedmo izdanje Mountain Music Festa počinje večeras, 12. avgusta na ski-stazi na Divčibarama i trajaće do nedelje, 14. avgusta.

Festival će u 17.30 otvoriti Musical Doctors, nakon kojih je nastupati Sevdah Baby live & Ivana Vladović, TBF i Bege Fank & BKO, dok je poslednji nastup prve večeri festivala rezervisan za Different Kind of Jazz.

Program u subotu, 13. avgusta počinje u 12.00, kada posetioce svih uzrasta očekuje bogat program - za najmlađe su organizovane kreativne radionice, avanturistički i edukativni sadržaji, dok će ljubitelji prirode moći da uživaju u orijentiringu, pravljenju šumskih parfema, panoramskoj vožnji žičarom i brojnim drugim aktivnostima.

mmf
Foto: Promo

Muzičke nastupe će na novoj Breza bini otvoriti Mutanti u 15.00 časova, a na glavnoj bini će od 18.00 nastupati Cotton Pickers, Deca Loših Muzičara, Sunshine i Vojko V.  Tokom celog dana dana, na Vinilu stejdžu će ploče vrte dvojac iz portugala - Funkamente, Peppe, DJ Goce i momci iz White City Soul-a, dok su za dobro raspoloženje trećeg dana festivala, odnosno MMF afterday zaduženi Bege Fank, Phat Phillie, Ljudski Maximum i Nezoob.

Za sve ljubitelje planine koji nisu stigli da obezbede smeštaj na vreme, organizovan je i besplatan kamp nedaleko od samog festivala.

Karte se mogu kupiti na ulazu na festival, a ulaz za decu do 10 godina je besplatan.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
15 Beograd