Skip to main content
rozga

Prošireni kapaciteti za koncert Jelene Rozge – poslednji kontingent ulaznica od danas u prodaji!

Foto: Mario Poje
Poslednji kontingent ulaznica za koncert Jelene Rozge u beogradskoj Štark Areni 07. aprila od danas je u prodaji, a fanove hrvatske pop dive, jedne od najvećih na ovim prostorima, obradovala je informacija o odluci organizatora da postojeće kapacitete dodatno proširi.

Kako je prethodno saopšteno iz Skymusica, kompanije koja je zadužena za Jelenin koncert u prestonici, ulaznice su gotovo rasprodate dva meseca pred zakazan nastup, a zbog ogromnog interesovanja, od danas su u prodaji GOLD tribine koje se nalaze najbliže bini. U pitanju su mesta na nivoima 200 i 400, a koja se mogu naći po ceni od 3500 i 2500 dinara.

„Od samog starta prodaje vlada nezapamćeno interesovanje publike za Jelenin beogradski nastup. Zbog veoma ograničene količine ulaznica koja se može naći u prodaji, doneli smo odluku da reorganizujemo binu, kako bismo mogli da proširimo kapacitete i što većem broju fanova pružimo mogućnost da prisustvuju ovom jedinstvenom spektaklu“ – soaopšteno je iz ove kompanije. 

Ulaznice su dostupne putem sajta putem efinity.rs, besplatne aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat) kao i na blagajni Štark Arene.

Jelenin koncert 07. aprila u Štark Areni zakazan je u okviru regionalne turneje „Minut srca mog“, a kako je popularna Splićanka prethodno najavila, beogradsku publiku očekuje luda žurka, dobar provod i veče ispunjeno emocijama.
 

Vremenska prognoza
Clear sky
8 Beograd