Skip to main content
Ski Opening

SKI OPENING Kopaonik: Lukas rasprodat, za Editu se traži karta više

Foto: Promo
Sneg na Kopaoniku već uveliko pada i obećava nezaboravno skijanje, a kako je Ski Opening sinonim za dobar provod i sjajne svirke, smeštajni kapaciteti se pune neverovatnom brzinom pred vikend otvaranja ski sezone

Najavljeni koncert Ace Lukasa u subotu, 11. decembra povodom otvaranja ski sezone na Kopaoniku rasprodat je u rekordnom roku! Za nastupe muzičkih zvezda u Hotelu Grand u toku Ski Opening-a već tradicionalno godinama vlada ogromno interesovanje među ljubiteljima skijanja i dobrog provoda, a događaj organizuju Skymusic i hoteli Gorski i Grand.

Dan ranije, 10. decembra, za najbolji provod za goste skijališta biće zadužena Edita, za čiji nastup je ostalo još jako malo slobodnih mesta, pa zainteresovani svoje ulaznice treba da nabave na vreme.

Ulaznice za Editin koncert biće u prodaji od četvrtka u 11h, po promotivnoj ceni od 2000 RSD. Više informacija na musicweek.rs 

Sneg na Kopaoniku već uveliko pada i obećava nezaboravno skijanje, a kako je Ski Opening sinonim za dobar provod i sjajne svirke, smeštajni kapaciteti se pune neverovatnom brzinom pred vikend otvaranja ski sezone. Skijališta Srbije obezbedila su i  besplatni ski pass prvog dana, 9. decembra, dok će naredna tri dana ski karte biti na popustu čak 30%.
Velika multifunkcionalna dvorana hotela Grand svakog decembra ugosti posetioce iz čitave zemlje i regiona na ekskluzivnim koncertima povodom otvaranja ski sezone, a za najsavremenije scenske efekte i vrhunsku produkciju zadužen je Skymuisc. 

Kapacitet događaja je ograničen zbog mera koje su na snazi, ali novina ovogodišnje ski sezone je da će posetioci ski centra moći da urade neophodne laboratorijske testove na Covid-19, kao i da se vakcinišu u prostorijama Doma zdravlja Raška na Kopaoniku.

Vremenska prognoza
Mestimično oblačno
6 Beograd