Skip to main content
burgeraj

USPEŠNO ZAVRŠEN TREĆI BURGERAJ - FESTIVAL BURGERA IZ RAJA

Foto: Marko Obradović
Tokom proteklog vikenda uspešno je održano treće izdanje Burgeraja – festivala rajskih burgera koji su oduševili sve posetioce na Vračaru.

Festival se održao po prvi put na novoj lokaciji, na platou kod Kalenić pijace, a kao i prethodnih godina, "raj za burgere" je predstavio selekciju sjajnih beogradskih burgera koje su na licu mesta pripremali pravi umetnici koji od svakog burgera prave malo remek delo. Svi ljubitelji ovog premium proizvoda mogli su da pronađu burger za sebe, a u ponudi su bili kako klasični tako i smash burger, juneći, smoked, angus i vegeterijanski.

Promo
Foto: Marko Obradović

Tokom tri festivalska dana posetioci su uživali u muzičkom programu poznatih imena gradske DJ scene, a u centralnoj chill out zoni se svakog momenta tražilo mesto više.

Burgeraj
Foto: Marko Obradović

Organizatori festivala su i ove godine stavili akcenat na zaštitu životne sredine. Kao jedan je od prvih festivala u Evropi koji nastoji da maksimalno umanji upotrebu plastične ambalaže tokom festivala i ove godine su se koristile samo Ball Aluminium Cupčaše napravljene od čistog aluminijuma. Cilj ove inicijative, koja je deo projekta “Svaka limenki se računa” jeste podizanje svesti o zaštiti životne sredine i značaju koji reciklaža ima za očuvanje planete Zemlje.

Promo
Foto: Marko Obradović

Još jedna društvenoodgovorna akcija uspešno je realizovana na Burgeraju u saradnji sa mladim predstavnicima Z10 tima - najuspešnijeg domaćeg e-sport tima, koji je prodajom posebno osmišljenog Z10 burgera prikupio značajna sredstava koja će biti prosleđena direktno humanitarnom udruženju EHLS (E-sport humanitarna liga Srbije). Cilj ove akcije jeste skretanja pažnje na značaj e-sporta, i podizanje svesti kod mlađih generacija o značaju društvene odgovornosti prema socijalno ugroženima.

Za više informacija: https://www.instagram.com/burge_raj/
 

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd