Skip to main content
beer fest

U susret Belgrade Beer Fest-u Massimo ispričao anegdotu sa Rambo Amadeusom

Foto: Promo
Massimo Savić rado je viđen gost na velikim događajima u Srbiji, a sa brojnim festivalima neguje poseban odnos.

Kako ovo nije prvi put da će Massimo nastupiti na Belgrade Beer Fest-u, u susret novom koncertu odlučio je da ispriča anegdotu koja mu se desila na prethodnom.

Kako je ispričao fanovima, kada je prošli put sa bendom bio na Belgrade Beer Festu, tu je bio je i stari njegov prijatelj Rambo Amadeus. Massimo je pre svog nastupa izgubio svoju gitarsku pedalu, pedalski sistem za gitaru, a njegov dugogodišnji prijatelj uskočio je u pomoć.

Rambo je naime rekao ”ja o tome brinem, evo pedale“ a kako Massimo nije znao da rukuje tuđom pedalom, nastup je, objasnio je Massimo, održan tako što mu je Rambo savetovao da Massimo “samo nastupa”, a on će iz mraka menjati zvukove.

Ova anegdota kako kaže Massimo predstavlja jednu kratku priču o predivnom prijateljstvu između Zagreba i Beograda. On je potom i najavio svoj ovogodišnji nastup na Belgrade Beer Fest-u 19. avgusta.

Tradicionalna gradska manifestacija i jedan od omiljenih festivala u regionu, Belgrade Beer Fest, ove godine će u novom formatu i sa brojnim inovacijama biti održan od 18. do 21. avgusta na Ušću. Moćan program čine Tommy Emanuel, britanski miljenici domaće publike Kosheen, trep ikona Senidah, legendarni Bajaga i Instruktori, Hladno pivo, muzička senzacija Konstrakta, regionalne zvezde Massimo Savić, Nipplepeople, Psihomodo Pop, te Love Hunters, E-play, DLM, Zbogom Brus Li, Queen Real Tribute i brojni drugi.

Najsvežije informacije u vezi sa muzičkim i dodatnim sadržajima na festivalu Belgrade Beer Fest nalaze se na sajtu: www.belgradebeerfest.com 

Vremenska prognoza
Clear sky
10 Beograd