Skip to main content
Sama' Abdulhadi

Richie Hawtin i Sama’ Abdulhadi oduševili su beogradsku publiku na Apgrade festivalu u Hangaru Luke Beograd

Benny Gasi
Večeras, glavni festivalski program predvode Marcel Dettmann i Curses a sinoćnje otvaranje festivala donelo je nezaboravne nastupe legendarnih imena globalne klupske scene.

Najupečatljiviji deo večeri bio je nastup tehno ikone Richie-ja Hawtina koji je predstavio spektakularan audiovizuelni performans. U okviru Prepare to Apgrade programa, Stellarcompanion i Sacha Mambo su otvorili festival eklektičnim muzičkim miksom u baru "Ruke" u Gastrošoru.

Sama' Abdulhadi
Promo
Benny Gasi

U glavnom programu, Matej Rusmir se istakao sofisticiranom selekcijom koja je poslužila kao sjajan intro za Samu' Abdulhadi, a noć su zatvorile Dr. Rubinstein i Tijana T b2b setom kojim je dominirao energični tehno.

hangar
Promo
Benny Gasi

Johana, Curses, Marcel Dettmann i Interstellar Funk nastavljaju program večeras od 22 časa u Hangaru, a Prepare To Apgrade program počinje već u 20 časova u baru "Ruke" gde nas očekuju MSJY i Feloneezy. 

Tijana T
Promo
Benny Gasi

Ulaznice su dostupne putem onlajn servisa Cooltix, Gigs Tix i Tickets, kao i na blagajnama širom Srbije do 20 sati, a nakon toga će biti dostupne i na ulazu po nešto višim cenama.

Vremenska prognoza
Clear sky
17 Beograd