"Isijavanje" dobija NASTAVAK! Priprema se još jedan film po romanu Stivena Kinga (VIDEO)

28.01.2018. 14:07
Piše:
Srbija Danas/mondo.rs
Džek Nikolson / Izvor: Profimedia
Fanovi podeljeni.

Roman Stivena Kinga "Doctor Sleep" je sledeći na redu za filmsku adapataciju!

"Doctor Sleep" je svojevrsni nastavak kultnog "Isijavanja", koji prati odraslog Denija Toransa koji se bori sa alkoholizmom i demonima iz prošlosti. Dok radi u bolnici, gde misteriozno "uspavljuje" pacijente čijim je životima došao kraj, uz pomoć "isijavanja" moći koju ima od rođenja, shvata da "Pravi čvor", grupa besmrtnih zlih bića otima decu i muči ih. Torans će morati da posegne u najdublje i najmračnije delove sebe kako bi, uz pomoć devojčice sa kojom je na telepatskoj vezi, pobedio monstrume.

Onjeginovo pismo TATJANI - U vašoj ja sam vlasti i predajem se sudbi svojoj!

Malo bi bilo reći da je "Doctor Sleep" podelio fanove - dok jedni smatraju da je u pitanju sjajna knjiga, drugi misle da odrasli Deni u borbi protiv "Pravog čvora" nije dostojan nastavak kultnog romana i filma o Džeku Toransu i hotelu Overluk.

Režija je poverena Majku Flanaganu, režiseru koji je prošle godine obradio roman "Džeraldova igra" u produkciji Netfliksa, a ta adaptacija naišla je na pozitivke kritike publike.

13 GODINA OD SMRTI LEGENDE: Pogledajte kako je ČKALJA zaradio čuveni nadimak

Flanagan će adaptirati i scenario koji je već napisao Akiva Goldsman, a film će snimiti studio "Vorner bros" koji je prošle godine postigao izuzetan uspeh novom verzijom filma "To".

Fanovi sa nestrpljenjem iščekuju ovaj film, a to se verovatno može reći i za samog Kinga, pošto je svojevremeno izjavio da je bio "zgrožen" Kjubrikovom verzijom "Isijavanja".

 

Piše:
Srbija Danas/mondo.rs
28.01.2018. 14:07
Pogledajte više