Skip to main content
izložba

Mladi eko-reporteri u Dečjem kulturnom centru: Izložba o energetskoj efikasnosti

Foto: Promo
Izložba je otvorena za posetioce do 8. juna, a ulaz je besplatan

Beograd, 31. maj 2018. godine - U Dečjem kulturnom centru Beograda otvorena je izložba "Eko heroji za zelenu planetu", na kojoj su prikazani radovi učenika i studenata iz cele Srbije na temu energetske efikasnosti, u okviru konkursa "Energetska efikasnost očima Mladih eko-reportera".

Autori radova su u foto, video i pisanoj formi prikazali kako racionalnim korišćenjem električne energije može da se doprinese zaštiti životne sredine.

Neobično venčanje, izdaja prijatelja... Ovo sigurno niste znali o Vladislavu Petkoviću Disu!

izložba
Foto: Promo

Konkurs je deo projekta "Energetska efikasnost u Eko-školama" koji sprovode strukovno udruženje "Ambasadori održivog razvoja i životne sredine" i nacionalni operateri programa Mladi eko-reporteri, uz podršku Javnog preduzeća "Elektroprivreda Srbije".

"Elektroprivreda Srbije" u okviru društveno odgovornih aktivnosti značajnu pažnju poklanja očuvanju životne sredine i nastoji da ukaže na neophodnost racionalnog korišćenja energetskih resursa.

Hrvatski koreograf ZLOUPOTREBIO gostoprimstvo i VREĐAO na društvenim mrežama, srpske kolege OGORČENE!

izložba
Foto: Promo

U skladu sa tim, JP EPS se priključio projektu u koji je uključeno 37 Eko škola iz cele Srbije u kojima se od februara realizuju predavanja i radionice na temu energetske efikasnosti, a sve aktivnosti trajaće do jula ove godine.

Oženio se OMILJENI lik iz "Hari Potera"! Pamtimo ga kao autsajdera, a da vidite kako SADA izgleda...

izložba
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Izložba je otvorena za posetioce do 8. juna, a ulaz je besplatan.

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Fog
17 Beograd