Subota 02. dec 2023.
Bajić

Nedeljko Bajić pored ljubavi prema igranom programu nasledio i muzicki talenat od oca (VIDEO)

Foto: Youtube printscreen/Contrast Studios
Talenat sa kolena na koleno!

Načula je publika u nedelju uveče uz TV Pink šta se “krčka” u studiju Stefana Žakule, junaka serije “Šifra Despot”, koga tumači Nedeljko Bajić, a o čemu je reč, otkrivamo vam danas. 

Poznato je da Nedeljko ima fantastičan glas, pa mu je u ovoj seriji, u kojoj potpisuje i produkciju, pripala ulogu estradnog menadžera i pevača, a kako mu je ta rola “legla”, govori numera “Stani zoro”, koju je otpevao specijalno za potrebe serije. 

- Autor teksta i muzike je naš vrsni kompozitor, tekstopisac i muzičar, autor velikog broja hitova i divnih pesama, Zoran Dašić Daša iz grupe “Legende”, a aranžman je radio Dragan Kresić – otkriva nam Nedeljko.

Nedeljko Bajić
Nedeljko Bajić
Foto: Promo

- Pesma je po žanru lagani narodnjak. Savršeno se uklopila u koncept serije i jedne dramske linije koja je važna u priči.  Iskreno, verujem da će ova pesma zaživeti i da će postati voljena među ljudima - dodaje on.

Snimljen je i spot pesme “Stani zoro”, koja prati ljubav glavnih junaka priče, Despota (Đorđe Marković) i Milene (Tamara Krcunović), a dostupan je na Jutjubu.

Kako će se razvijati priča ljubavnog para, ali i šta Stefan Žakula planira u nastavku, pratite nedeljom od 21.15 u seriji “Šifra Despot” samo na TV Pink. 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd