Utorak 19. mar 2024.
munje

Otvorena još jedna premijerna projekcija filma ,,MUNJE: OPET!“

Printscreen Youtube / Cineplexx RS
U sredu, 29. marta od 21.10h u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu

Zbog velikog interesovanja publike za premijernu projekciju filma ,,Munje: Opet!“ u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu, otvorena je još jedna projekcija sa početkom u 21.10h. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Nakon što je prva projekcija od 21h rasprodata, otvorena je još jedna projekcija od 21.10h. Gostima Cineplexx Galerija Beograd bioskopa, nakon ovih projekcija,  predstaviće se i deo autorske i glumačke ekipe.

Prošle su godine, a kod Popa i Mareta sve je isto: nema devojaka, nema keša, nema ni doživljaja. Kao i uvek, ne razumeju se sa svetom i novom muzikom koja vlada. Gojko cveta, kralj je Beča i uspešni muzički producent. Upravo je izbacio novi hit pevačice Mile Sile. Međutim, deo pesme je „pozajmljen“ od školskih drugara. Istovremeno velikodušni Gojko organizuje proslavu godišnjice mature u Beču jer velika većina odeljenja živi po svetu. Zna se ko jedini nije pozvan! Stare rane se ne zaboravljaju. Pop i Mare, bledi kao kreč, moraju u Beč. Na putu će sresti mlade šampione hemije i razne koloritne osobe/spodobe, među kojima i bivšu razrednu Smilju Torturu.

Obezbedite svoje mesto na premijeri filma ,,Munje: Opet!” u Cineplexx Galerija Beograd bioskopu, koja će biti održana u sredu, 29. marta od 21.10h! Ulaznice su u prodaji

Vremenska prognoza
Clear sky
6 Beograd