Skip to main content
Ubice mog oca

DOBRE VESTI ZA SVE LJUBITELJE SERIJE "UBICE MOG OCA" I BINDŽOVANJA!

Foto: Vladimir Avramović
Od danas dostupne sve epizode šeste sezone popularne serije.

Svi ljubitelji serije "Ubice mog oca" od 13. marta imaće priliku da šestu sezonu ove serije bindžuju i prvi saznaju kako će se završiti uzbudljiva priča o svetu kocke, zelenaša i borbe između kriminala i policije. Sve epizode serije moguće je gledati odjednom po ceni od 549 dinara i to na svim Telekom platformama: Iris, Supernova i ArenaCloud.

Ubice mog oca
Foto: Vladimir Avramović

U vreme kada smo navikli da TV sadržaj prilagođavamo svojim potrebama i gledamo serije i filmove onda kada nama odgovara, teško je čekati vikend kako bismo uživali u novim epizodama omiljene serije. Zato je bindžovanje idealna opcija, jer osim što možete prvi pogledati preostale epizode, takođe možete i seriju gledati ispočetka, ili u tempu koji vam odgovara.

Ubice mog oca
Foto: Vladimir Avramović

Prvih nekoliko epizoda nove sezone serije već je izazvalo veliku pažnju gledalaca, a svi oni koji žele što pre da saznaju ko će pobediti u borbi između dobra i zla, da li će se narko diler Curnaj "izvući" i da li će Predrag Marjanović ostati ministar policije mogu od sada pogledati svih 12 epizoda odjednom!

Ubice mog oca
Foto: Vladimir Avramović

Uživajte u vašoj omiljenoj seriji bez prekida i likovima koje tumači već uigrana glumačka ekipa koju čine Vuk Kostić, Marko Janketić, Tihomir Stanić, Nina Janković Dičić i drugi, a sada im se pridružuju i nova imena kao što su Slaven Došlo, Milan Kolak, Nikola Ristanovski, Aleksandar Dimitrijević, Tarik Filipović...

Proleće je rezervisano za vaše omiljene serije i neograničeno uživanje u kvalitetnom programu!

Trejler možete pogledati na linku: https://youtu.be/vifBVYn9QxI.

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd