Skip to main content
Cocoon family

Vaterpolo reprezentacija slavi zlato na Lovefestu

Foto: Promo
Delfini proslavljaju evropsku titulu u Vrnjačkoj Banji!

Posle više nego uspešne sezone i odbrane titule prvaka Evrope, za srpske vaterpoliste nebo je granica, a Lovefest mesto na kome će proslaviti zaslušen uspeh.

Među zlatnim reprezentativcima ima velikih fanova elektronske muzike, pa se tako prema njihovim rečima posebno raduju nastupima Sven Vatha, Jamie Jones-a i Seth Troxlera, a ima i onih koji pravo iz festivalske VIP lože planiraju da se provedu na Ultra Energy bini i novom Smirnoff Blow Stage-u.

- Već nekoliko godina unazad posećujem Lovefest, a ovog leta mi je posebno zadovoljstvo da sa saigračima proslavim uspeh u festivalskoj atmosferi. Posebno se radujem petku i Cocoon ekipi koja dolazi na Fire Stage - rekao je Stefan Mitrović.

lovefest
lovefest
Foto: Promo

Još 3 dana do velikog spektakla

Do početka dvanaestog Lovefesta ostalo je još samo tri dana, a u Vrnjačku Banju po prvi put stižu legende elektro scene među kojima su, osim miljenika vaterpolista, i Nicole Moudaber, Marcel Dettmann, Derick May, Mind Against, Len Faki i Stephan Bodzin koji će na festivalu ljubavi proslaviti i svoj rođendan.

Četvorodnevni kompleti RASPRODATI

Svi četvorodnevni kompleti za festival ljubavi su rasprodati, a trenutno se u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tix-a mogu kupiti ulaznice za tri i jedan festivalski dan.

Stefan Mitrović
Stefan Mitrović
Foto: Promo
Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd