Skip to main content
prostitutka, prostitucija, elitna prostitucija,

ŠOK ISPOVEST HRVATSKE PROSTITUTKE: Vikendom zgrnem 3.500 evra! ORAL dodatno naplaćuju, evo i koliko...

Foto: Profimedia
U paklu trgovine belim robljem

Nije tajna da na Balkanu već godinama cveta elitna prostitucija. Žrtve iste, često su uvučene u kandže trgovine belim robljem i ne mogu da se bore za svoja prava, ali ima i onih koje smatraju da je to dobar način da se dobro i brzo zaradi.  

U Hrvatskoj se podigla prašina, a tamošnji mediji su objavili veliku priču o devojkama koje su radile u lancu i koje su znale kako stvari funkcionišu "iznutra".

prostitutka, elitna prostitucija, prostitucija
Foto: Profimedia

Simulacija s*ksa PRED DEČAKOVIM OČIMA! Šok snimak sa vašara! Devojka pružala zadovoljstvo, SVI NAVIJALI (VIDEO)

- Za vikend sam mogla da zaradim i 3.500 evra! Prilazili su mi razni muškarci s kojekakvim nemoralnim ponudama. Za druženje koje je uključivalo i perverzije bili su voljni da plate i 200 evra po satu. Bila sam zgrožena shvativši da sve te devojke, koje se predstavljaju kao hostese, tako godinama žive i zarađuju. Sve su one bile elitne prostitutke. Za pratnju bogatim tajkunima na dan se može zaraditi i 1.000 evra. Jasno, u cenu je uključen i seks. Nema jedinstvenih cena, uglavnom sve zavisi od željama klijenata i dubini džepa. Seks za jednu noć u luksuznom hotelu košta 1.000 evra i to traže samo oni najdubljeg džepa. Dodatne usluge, oralni seks na primer, moraju da doplate još 150 evra.

Prostitutka
Prostitutka
Foto: Profimedia/ilustracija

- Devojke se rado upuštaju u to, zarada je brza, nema predigre niti zavođenja...", ispričala je detaljno dvadesetdvogodišnja hostesa jednog kluba na hrvatskoj obali.

ISPOVEST PRELJUBNIKA: Prevario sam suprugu sa devojkom iz STRIPTIZ KLUBA, zbog OVOGA me je obuzeo jezivi strah

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd