Skip to main content
seks

SRBI, ŠTA KAŽETE? Evo u kojoj zemlji muškarci NAJVIŠE ZADOVOLJAVAJU devojke

Foto: Profimedia
Ko bi rekao...

Upravo je objavljena lista seksualno najsrećnijih žena na svetu, a istraživanje je sprovela britanska stranica za upoznavanje u 20 zemalja sveta. Istraživanje je sprovedeno s namerom da istraži prosečno vreme, koje je potrebno da ih partner zadovolji. Seks je očito povezan s kvalitetom i načinom života. Preciznije, u istraživanju je učestvovalo 6,177 žena, a rezultati su pokazali kako su najveće srećnice Dankinje, koje su izjavile kako u seksu uživaju 44 minuta.

POJEO 54 SLADOLEDA JEDAN ZA DRUGIM: Nesrećni čovek... ono što mu se posle dogodilo priča je za sebe

Danska
Foto: Profimedia/ilustracija

Amerikanke u istom uživaju 41 minut, dok je kod Finkinja ta brojka 39 minuta. Na petom mestu našle su se Kanađanke, koje vode ljubav u proseku 37 minuta, a lista dalje izgleda ovako: Španjolke, Italijanke i Francuskinje u seksu uživaju 23 minuta, Belgijanke 2 minuta manje, dok se Južnoafrikanke nalaze na drugom kraju liste, s 15 minuta.

SKANDALOZAN SNIMAK (18+): Ivan Gavrilović peva 200 na sat, ona mu LIŽE MIKROFON i SEDI NA GLAVI!

ljubavni par
Foto: Profimedia

"Česta greška koju rade žene je ta što misle da samo muškarac mora biti zadovoljen, ali ne, to mora biti obostrano. Ako uspete da zadržite lepu i nezavisnu ženu u krevetu, onda se morate potruditi da ona bude zadovoljna",  navodi se kao zaključak istraživanja.

DA LI JE BRE OVAJ ČOVEK NORMALAN? Pogledajte kako MRTAV PIJAN Rus jede DVA živa stršljena! (VIDEO)

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Clear sky
13 Beograd