Skip to main content
Mekdonalds/ilustracija

UŽAS! Bivši radnik MEKDONALDSA objavio HOROR FOTKE iz kuhinje! "Evo šta JEDETE!" Au, baš GADNO!

Foto: Profimedia
Pazite da se ne ispovraćate!

Korisnik Tvitera pod imenom @PhuckYouNick srušio je svojim postovima na ovoj društvenom mreži snove svima koji i dalje misle da je u Mekonaldsovim restoranima sve savršeno. Uz fotografiju nečeg odvratnog, napisao je da tako izgleda unutrašnjost mašine koja pravi sladelede "McFlurry".

MAHNITI VEPAR NAPRAVIO HAOS: Na jugozapadu Nemačke izazvao 4 NESREĆE

Tu fotografiju stavio je na vrh svog Tviter profila, a dosad je podeljena 13.000 puta. Osim te fotke podelio je još neke za koje tvrdi da su iz unutrašnjosti Mekdonaldsa.

Ovaj muškarac nije masturbirao DVE GODINE - i dogodilo mu se OVO!

Fotke je objavljivao do 14. do 21. jula, ali britanski mediji tek su sad počeli njima da se bave. Na komentar jednog korisnika da je ostao bez posla zbog tih fotki, @PhuckYouNick je potvrdio da više ne radi u Mekdonaldsu.

Kako upecati SLOVENA? Ovaj video će vas nasmejati do suza! (VIDEO)

"Dobio sam otkaz u Mekdonaldsu, ali sam ga strateški planirao jer sam počeo da radim na novom poslu u petak. Planirao sam da izgubim posao", napisao je.

Njegova objava od 19. jula glasi: "Poslovođa restorana mi prieti da će zvati policiju zbog klevete. Samo da, kleveta je laž, ove fotografije su istina."

Osim fotki delova mašine koja pravi sladoled, tu su i druge fotke delova kuhinje, kao i fotka pljeskavica izvađenih iz zamrzivača, kraj koje piše: "Budući da razotkrivam Mekdonalds, mogao bih da vam pokažem šta stvarno jedete... Sveže iz zamrzivača..."

"Independent" se ogradio od tvrdnji da li su fotografije zaista istinite, a zamolili su za komentar i @PhuckYouNicka i Mekdonalds, ali za sada u tome nisu imali uspeha. 

 

Pročitajte i:

Vremenska prognoza
Pretežno vedro
25 Beograd