Skip to main content
Fudbalska reprezentacija Danska

PROCURIO SKANDAL SA EURA: UEFA naterala Dance da nastave utakmicu sa Finskom

Foto: Profimedia
Oglasio se legendarni golman.

Peter Šmajhel, legendarni golman Danske, šokirao je javnost otkrićem da je Evropska kuća fudbala - UEFA zapretila Dancima registrovanjem meča službenim rezultatom u korist Finske, u slučaju da se ne vrate na teren nakon što je kolabirao njihov saigrač Kristijan Eriksen.

EURO TIKET DANA: Katarina Živković NE MAŠI – ovo su njeni tipovi (FOTO)

EURO TIKET DANA: Katarina Živković NE MAŠI – ovo su njeni tipovi (FOTO)

MORAO JE DA IZAĐE IZ IGRE: Poznata težina povrede Aleksandra Dragovića (FOTO)

MORAO JE DA IZAĐE IZ IGRE: Poznata težina povrede Aleksandra Dragovića (FOTO)

CEO SVET JE OVO ČEKAO: Eriksen se oglasio iz bolnice!

CEO SVET JE OVO ČEKAO: Eriksen se oglasio iz bolnice!

Igrao se 43. minut utakmice Danska - Finska, kada se Kristijan Eriksen sam od sebe srušio. Usledile su jezive scene, korišćen je defibrilator, i reanimacija na licu mesta je uspešno izvedena.

Sreća i munjevita reakcija lekara učinili su svoje. Igrači su bili vidno potreseni, plakali su i stvorili „živi zid“ oko svog najboljeg fudbalera. Usledila je odluka da je meč privremeno suspendovan, a kada je potvrđeno da je zdravstveno stanje asa Intera stabilno, odluka je morala naknadno da bude doneta da li će meč biti nastavljen. 

Oglasio se i Eriksen iz bolnice i posavetovao igrače da odigraju utakmicu do kraja istog dana. I odigrali su. Ali su usled šoka, neočekivano Danci izgubili, neki psihološki nisu bili u stanju da se vrati na teren.

Poljaci imaju velike ambicije na EURO, a da li opravdano, videćemo danas (18.00) u meču sa Slovačkom. Kvota na Levandovskog i saigrače u Mozzartu je najveća na svetu - 1,90. Iks je 3,45, a dvojka 4,40. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Poljska - Slovačka.

I delovalo je da je to to, a onda se kao grom iz vedra neba oglasio čuveni Peter Šmajhel, otkrivši kako je UEFA prljavo odigrala.

- UEFA je Danskoj zapretila sa 3:0, ukoliko ne završi utakmicu protiv Finske nakon što je Kristijan Eriksen kolabirao - poručio je Šmajhel.

 

Vremenska prognoza
Clear sky
4 Beograd