ŠPANCI KAŽU ”ZVANIČNO”: Bojan Krkić se OPRAŠTA na ”Nou Kampu”

22.03.2023. 21:35
Piše:
Srbija Danas
Bojan Krkić / Izvor: Profimedia
Prerano ili prekasno?

Španski fudbaler srpskog porekla Bojan Krkić završiće profesionalnu karijeru, što planira da saopšti sutra popodne na "Kamp nou", javljaju španski mediji.

OGLASIO SE RONALDO: ”Volim da obaram rekorde”

OGLASIO SE RONALDO: ”Volim da obaram rekorde”

UEFA protiv zastave velike Mađarske!

UEFA protiv zastave velike Mađarske!

PIKSI NIJE POMOGAO: Poraz Srbije protiv Belorusije

PIKSI NIJE POMOGAO: Poraz Srbije protiv Belorusije

Neki bi rekli "nesuđeni srpski reprezentativac" važio je za jednog od najvećih talenata Barselonine La Masije, ali nakon što je promovisan u prvi tim nikada nije ispunio ta očekivanja.

U "A" timu proveo je četiri godine, pokušavao je da se nametne, ali u tome nije uspeo, te je usledio transfer u Romu na leto 2011. Potom je usledio Milan, kraći povratak u Barsu, te Ajaks, Stouk, Majnc, Alaves, Montreal i Visel Kobe koji mu je bio poslednji klub u karijeri.

Sa samo 32 godine, ova, nekada velika nada Barselone, kojeg je i Srbija pokušala da privoli da zaigra za "orlove", završava svoju igračku epizodu.

Krkić je svojevremeno oborio rekord Lionela Mesija kao najmlađi strelac u istoriji katalonskog kluba u utakmicama La lige sa 17 godina i 51 danom. Sa 20 godina i 202 dana postao je najmlađi fudbaler koji je sakupio 100 nastupa za Barsu.

Nedavno je izjavio da je baš u tom periodu imao velikih problema sa anksioznošću i da je to bio razlog što je propustio EURO 2008.

- Sa 17 godina moj život se potpuno promenio. Telo mi je govorilo da prestanem - rekao je.

U Barseloni je osvojio čak 10 titula, a u Španiji će ostati upamćen i kao prvi njihov internacionalac koji je bio strelac u četiri od pet najjačih evropskih liga: La ligi, Premijer ligi, Bundesligi i Seriji A.

 

BONUS GALERIJA: Pogledajte kako izgleda Aleksandra Troicki, supruga Viktora Troickog

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
22.03.2023. 21:35
Pogledajte više