”SVOJU BAHATOST NEKA OSTAVI U BEOGRADU”: Ekstremi iz Novog Pazara izdali SAOPŠTENJE!

23.03.2023. 15:13
Piše:
Srbija Danas
FK Novi Pazar / Izvor: MN Press
Nastavak sljučaja ”Kljajić”...

Tekuću sezonu mnogi karakterišu kao najuspešniju u istoriji kluba Novog Pazara, međutim jedan nemili događaj preti da sve sruši kao kulu od karata. Napad na Filipa Kljajića, golmana Novog Pazara, od strane nekolicine tzv. navijača, prouzrokovao je velike potrese, kako u plavom-belom taboru, tako i u samom gradu.

Ako uradiš OVO, čeka te 100.000 dinara!

Ako uradiš OVO, čeka te 100.000 dinara!

PIKSI O MITROVIĆU: To se malo više preuveličava, videćemo šta će biti

PIKSI O MITROVIĆU: To se malo više preuveličava, videćemo šta će biti

ZVEZDA UPOZORENA: UEFA preti zatvaranjem SEVERA

ZVEZDA UPOZORENA: UEFA preti zatvaranjem SEVERA

Dan posle najave odlaska počasnog predsednika kluba Rasima Ljajića i golmana Filipa Kljajića, kao i odustajanje od vođenja tima (nesuđenog) novog trenera Feđe Dudića, glavna tema na ulicama Novog Pazara su dešavanja u i oko kluba.

Dok većina pravih navijača plavo-belih, onih koji su iz utakmice u utakmicu zdušno bodrili ekipu, šalje reči podrške Kljajiću i osuđuje napad na njega, oglasili su se i oni koji su, navodno, učestvovali u incidentu.

Najvatreniji simpatizeri Novog Pazara, grupa “ekstremi”, objavila je na društvenim mrežama svoje viđenje cele situacije.

– Čekali smo da prođe 24 sata kako bi mediji zaustavili hajku na nas. Moramo da obavestimo javnost da je puno stvari netačno, a jedna od najvećih laži je ta da smo bilo kog vređali na nacionalnoj osnovi – navodi se na početku teksta “ekstrema”.

Dalje se ističe i zbog čega nikada ne bi vređali bilo kog igrača Novog Pazara po pitanju nacije ili vere.

– Naš tim je sastavljen od igrača koji su rođeni u Srbiji i ako bi vređali jednog, onda bi ujedno i sve ostale vređali. Javnost to mora da zna, ali to nigde nećete naći. Nigde ne piše da je taj kapiten Kljajić podigao glas na navijače posle utakmice, što niko drugi nikada pre nije pokušao. Novi Pazar je klub svih nas i svi koji žele da igraju srcem za njega, dobrodošli su. Ne trebaju nam nikakvi preletači već igrači koji će da daju 100% od sebe na terenu – poručuju iz grupe “ekstremi”.

Oni naglašavaju da Kljajić posle utakmice sa Kolubarom nije bio ni pozvan od strane navijača.

Ističu da se radi o izvanrednom golmanu, zahvaljuju mu se na svemu što je učinio za klub, ali da svoju “bahatost mora da ostavi u Beogradu”.

Podsećamo da je Filip Kljajić posle incidenta najavio da se, za sada, neće vraćati u Novi Pazar.

Ostaje da vidimo da li će ostati pri svojoj odluci, uostalom kao i Rasim Ljajić, sigurno najzaslužniji što se FK Novi Pazar pozicionirao veoma visoko u fudbalskoj Srbiji i što je ove sezone jedan od kandidata za izlazak na međunarodnu scenu.

 

Pogledajte kako izgleda Sanja Vukašinović, strelkinja Srbije

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

 

Piše:
Srbija Danas
23.03.2023. 15:13
Pogledajte više