Skip to main content
Mozzart

Ako uradiš OVO, čeka te 100.000 dinara!

Foto: Promo
Za najuspešnije spreman je nagradni fong od 500.000 dinara, svakog dana

Mozzart Izazzov je počeo, a prvi zadatak je spreman

Prvi prolećni dani donose lepo raspoloženje, a ove 2023. godine, doneli su i ono što je veliki broj sportskih kladilaca željno iščekivao: početak Mozzart Izazzova!

Zadatak za četvrtak 23. mart je sledeći: pogodi najduži tiket sa parovima koji imaju kvotu preko 1,25. To znači da ti treba što više sigurica, jer danas prvo gledamo broj pogođenih parova, pa kvotu.

Za najuspešnije spreman je nagradni fong od 500.000 dinara, svakog dana.

Mozzart Izazzov trajaće od 23. marta do 23. aprila - budi deo najvećeg takmičenja u sportskom klađenju u Srbiji i jedan od 960 pobednika!

Igraj svoje omiljene igre na webu ili na uplatno-isplatnim mestima, prati dnevne zadatke i pokaži svoje kladilačko umeće.
Svakog jutra, u periodu od mesec dana, Mozzart će objavljivati nove dnevne izazzove koje treba da ispuniš kako bi ušao u konkurenciju za deo dnevnog nagradnog fonda.

Kako bi baš ti na kraju dana uzeo deo kolača od pola miliona dinara, potrebno je da pogodiš najveću kvotu tog dana uz ispunjeni dnevni izazzov.

Za učešće je potrebno da ispuniš nekoliko jednostavnih koraka:
KORAK 1: saznaj dnevni izazzov na svom omiljenom uplatnom mestu, putem sajta www.mozzartbet.com ili na društvenim mrežama
KORAK 2: sastavi tiket sa uslovom/izazzovom i bilo kojim utakmicama koje se igraju SAMO tog dana (takmičarski dan traje 24 sata, u periodu od 8.00 sati do 8.00 sati narednog dana)
KORAK 3: uplati tiket i pogodi najveću kvotu

Ako je tiket dobitan i dnevni izazzov ispunjen – rangiraš se za jednu od vrednih nagrada, a 20 pobednika sa weba i 10 sa uplatno-isplatnih mesta svakog dana deli nagradu. 

Prati mozzartbet.com ili se informiši na svom uplatno-isplatnom mestu da saznaš da li je tvoj tiket među najboljima tog dana. Prilikom naplate tiketa na uplatnom mestu, na pultu zatraži dodatne informacije oko nagrade.

Kompletna pravila možeš da pročitaš OVDE.  

IZAĐI NA CRTU!

Vremenska prognoza
Clear sky
19 Beograd