Skip to main content
FSS

FSS U PROBLEMU - MOŽE LI UOPŠTE ZVEZDA U NEDELJU DO TITULE? U ovom momentu ne znamo stvarno stanje tabele Super lige Srbije

Foto: MN Press
Neverovatna situacija uoči poslednjeg kola.

Ženska Superliga je stigla do samog kraja, ostalo je još jedno kolo do samog kraja i to ono koje će odlučiti o šampionu Srbije.

ZVEZDA ZOVE: Ponesi barjak i dođi na proslavu titule (VIDEO)

ZVEZDA ZOVE: Ponesi barjak i dođi na proslavu titule (VIDEO)

I TUŽILAŠTVO POČELO DA RADI: Proveravaju se nameštanja utakmica u Superligi Srbije

I TUŽILAŠTVO POČELO DA RADI: Proveravaju se nameštanja utakmica u Superligi Srbije

BIO JE FUDBALSKA ZVEZDA: Ubijen je u logoru, a malo ko zna da mu deda bio čuveni VOJVODA (VIDEO)

BIO JE FUDBALSKA ZVEZDA: Ubijen je u logoru, a malo ko zna da mu deda bio čuveni VOJVODA (VIDEO)

U Subotici će igrati Spartak i Crvena zvezda, dve ekipe koje se nalaze sa identičnim brojem bodova na samom vrhu tabele.

U susret tome, oglasio se i klub sa severa Srbije zvaničnim saopštenjem, koje prenosimo u celosti.

- Vrlo je teško u ovom trenutku pričati o fudbalu jer mi i fudbalska javnost Srbije u ovom momentu ne znamo stvarno stanje tabele Super lige Srbije za žene (Play-off, Play-out). Propozicije Super lige Srbije za žene jasno i nedvosmisleno kažu da utakmice na koje su uložene žalbe ne mogu biti registrovane postignutim rezultatom do okončanja postupka, što po automatizmu znači da trenutna tabela nije validna, jer su u ovom trenutku četiri utakmice Super lige Srbije za žene pod žalbama zbog nepravilnog nastupa igračice ŽFK Crvena zvezda. Svi akteri Super lige i kompletna sportska javnost su dovedeni u zabludu trenutnom situacijom i iz svega iznetog postavlja se logično pitanje – od koga unutar saveza ili države strahuju organi FSS koji treba da donose odluke po žalbama i ko ih to sprečava da rade svoj posao u skladu sa propisima FS Srbije? Od nacionalnog saveza se očekuje da regularnost takmičenja i poštovanje fudbalskih propisa budu primenjena za sve isto – a ne selektovno kako je to sada slučaj. ŽFK Spartak će ako bude bilo potrebe ići do kraja – što znači da će pravdu tražiti van naših granica na Sportskom arbitražnom sudu u Lozani (CAS).

Inače, Spartak je podneo žalbu na četiri utakmice Crvene zvezde, koja je imala neregularnu registraciju.

Oglasili su se kratko i iz Crvene zvezde, gde je predsednica Sandra Sremčević rekla da Spartak želi da skrene pažnju sa utakmice.

 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

 

Vremenska prognoza
Clear sky
16 Beograd