MNOGO VIŠE OD ŠOKA! Ovo je sastav Srbije za meč sa Litvanijom, Piksi sprovodi reformu

23.03.2023. 22:36
Piše:
Srbija Danas
Dragan Stojković Piksi / Izvor: MN Press
Neki novi Orlovi.

Srbija je na novom početku, a selektor Dragan Stojković je najavio iznenađenja u timu za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Litvanije (petak, 20.45).

Ako uradiš OVO, čeka te 100.000 dinara!

Ako uradiš OVO, čeka te 100.000 dinara!

SINE, DOBRODOŠAO U REPREZENTACIJU: Srbija je dobila baš moćno pojačanje

SINE, DOBRODOŠAO U REPREZENTACIJU: Srbija je dobila baš moćno pojačanje

ZVEZDAŠI GA i DALJE OBOŽAVAJU: Prosinečki na leto potpisuje, oglasili se mediji

ZVEZDAŠI GA i DALJE OBOŽAVAJU: Prosinečki na leto potpisuje, oglasili se mediji

- Šta god da uradim, za vas je "Piksi šokirao", "Piksi iznenadio", a ja samo želim da izvučem maksimum. Tako da, verovatno ćete se iznenaditi. Ne mogu da govorim o sastavu tima. Ja ne zaboravljam da mi kroz tri dana imamo još jednu utakmicu. Treba biti mudar i pametan i napraviti strategiju – istakao je Stojković na konferenciji za medije uoči duela sa Litvanijom.

Kada je već tako, nema sumnje da će fudbalska javnost u Srbiji videti neke nove Orlove koji su razočarali naciju na Svetskom prvenstvu u Kataru, ali će se potruditi da u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo repriziraju partije sa puta na Mundijal.

Stojković je najavio da će uzeti u obzir i podatak da posle meča sa Litvanijom Orlove čeka gostvanje u Crnoj Gori, pa nema sumnje da će pojedini nosioci igre odmarati na startu kvalifikacija na stadionu “Rajko Mitić”.

Dušan Vlahović / Izvor: MN Press

Srbija će ponovo igrati u formaciji sa tri štopera. Očekuje se da ispred golmana Vanje Milinković-Savića dejstvuje trojka Mašović-Gudelj-Pavlović. Tandem zadnjih veznih najverovatnije će biti Saša Lukić i Ivan Ilić, dok će pozicije “krila bekova” zauzeti “starosedeoci” Andrija Živković i Filip Kostić.

Najveća iznenađenja očekuju se u ofanzivnom delu tima. Dušan Tadić bi mogao da podeli minutažu sa novajlijom Lazarom Samardžićem, dok bi u špicu zajedno mogli da dejstvuju Dušan Vlahović i Dejan Joveljić.
Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković-Savić najverovatnije će biti sačuvani za duel u Podgorici u ponedeljak, naravno, osim ako rezultat ne bude diktirao drugačiji scenario.

Najverovatniji sastav Srbije: Vanja Milinković-Savić – Mašović, Gudelj, Pavlović – Lukić, Ilić, Živković, Kostić – Tadić (Samardžić) – Vlahović, Joveljić.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora

Piše:
Srbija Danas
23.03.2023. 22:36
Pogledajte više