Skip to main content
Ivica Iliev

ILIEV NAJAVLJUJE: Biće još pojačanja, ali uz jedan uslov

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković
Partizan predstavio Husanija Dijabatea.

Partizan je danas zvanično predstavio Fusenija Dijabatea koji je potpisao sa crno-belima trogodišnji ugovor. Ovim potpisom čini se najzadovoljniji je sportski direktor Ivica Iliev koji je ubeđen da je klub iz Humske dobio odlično pojačanje.

PRVO OBRAĆANJE DIJABATEA: Otkrio kako je MAJKA uticala da pređe u Partizan

PRVO OBRAĆANJE DIJABATEA: Otkrio kako je MAJKA uticala da pređe u Partizan

POTPISAO JE DIJABATE: Stolica NAJAVIO nova pojačanja

POTPISAO JE DIJABATE: Stolica NAJAVIO nova pojačanja

GORI HUMSKA: Veliko slavlje u Partizanu (FOTO)

GORI HUMSKA: Veliko slavlje u Partizanu (FOTO)

- Potpisao je Dijabate trogodišnji ugovor sa Partizanom. Izuzetno sam zadovoljan što smo gotovo završili prelazni rok, a on samo što je počeo u Evropi. Ne znam da li smo ikada bili svedoci toga da klub završi brže prelazni rok za sledeću sezonu. Znali smo da je pauza kratka i da će sezona brzo krenuti. Imamo mnogo toga da uradimo, velike su se promene desile, a malo vremena je bilo. Krenuli smo jako i vrlo brzo uspeli da kompletiramo ono najjače što treba da nas nosi tokom sezone. Kao što je običaj, jagoda na torti dolazi na kraju. Ovog puta želim da predstavim igrača iz one kategorije koju zovem "30 sekundi igrač". To pre svega znači da od njega očekujem mnogo, da bude jedan od najboljih igrača, pa i jedan od najboljih koji je igrao u ovom klubu - rekao je Iliev.

Iako je Partizan uspeo da dovede nekoliko pojačanja u ovom prelaznom roku, to ne znači da je on završen za crno-bele, ali Iliev ističe da će eventualni novi dolasci zavisiti od potencijalnih odlazaka: 

- Nastavak prelaznog roka će zavisiti od eventualnih odlazaka. Svaki dolazak će biti uslovljen eventualnim odlascima pošto smo na svim pozicijama popunjeni. Sve pozicije koje su nam bile kritične mi smo uspeli da pojačamo. Kad pričam o sledećoj sezoni, verujem da ovo može biti jedan od najboljih timova koje je Partizan imao u poslednjih dugo godina.

Pojavila se informacija da je Marko Milovanović postao novi igrač Almerije i da je sve dogovoreno sa klubom u koji je iz Partizana otišao i Umar Sadik. Ipak, Iliev nije želeo da to potvrdi.

- Milovanović? Ne volim da pričam dok se nešto zvanično ne desi. Što se tiče bonusa, na pripremama smo videli Petkovića, Jovića, Ilića - zaključio je Iliev.

 

 

BONUS VIDEO: Pogledajte scenu sa svadbe Ane Dabović

 

Vremenska prognoza
Clear sky
11 Beograd