Skip to main content
Mitar Mrkela

MRKELA PREZADOVOLJAN: Ovo je nagrada za Erakovića

Foto: MN Press
Zvezda obezbedila važan potpis.

Crvena Zvezda je produžila ugovor sa Strahinjom Erakovićem do 2026. godine, a lepe reči za dete kluba imao je sportski direktor Mitar Mrkela.

ERAKOVIĆ PORUČIO: A sad Liga šampiona sa Zvezdom

ERAKOVIĆ PORUČIO: A sad Liga šampiona sa Zvezdom

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Eraković produžio ugovor sa Zvezdom

NOVA DETONACIJA NA MARAKANI: Eraković produžio ugovor sa Zvezdom

ČOVIĆ O ISPADANJU PARTIZANA: Žao mi je! Prizivam još novca za KK Crvena zvezda

ČOVIĆ O ISPADANJU PARTIZANA: Žao mi je! Prizivam još novca za KK Crvena zvezda

 

- Strahinja je ukupno 13 godina u Crvenoj zvezdi, dakle od svoje osme godine, Zvezdino je dete, ponikao je u našoj Omladinskoj školi. Znamo da zvezdaši najviše vole svoju decu, koja su ponikla u Zvezdi. Eraković je pre nekoliko godina debitovao za prvi tim, imao je izvanredan uspon, došao je i do A reprezentacije. Ovaj novi, pojačani ugovor je nagrada za sve što je uradio u poslednje vreme, ali je sigurno i znak međusobnog poverenja da Crvena zvezda veruje Strahinji i da on veruje Crvenoj zvezdi.

- Verujem da ćemo se družiti i u budućnosti i da će Eraković kao što je napredovao do sada isto tako nastaviti i u budućnosti – poručio je sportski direktor.

Strahinja Eraković
Strahinja Eraković
Foto: MN Press

Istakao je Mrkela da Erakovićev put do prvog tima treba da bude primer svim mlađim igračima koji nastupaju u crveno-beloj Omladinskoj školi.

- Izuzetno je važno da Crvena zvezda veruje Erakoviću i da Strahinja veruje Zvezdi. Ovo je ujedno i signal za sve one mlade igrače koji trenutno igraju u mlađim selekcijama Crvene zvezde kako brzo njihovi snovi mogu da se ostvare. Mi kao Crvena zvezda i uprava kluba smo rekli da želimo da sačuvamo sve ključne igrače, dosta takvih fudbalera je već obnovilo svoje ugovore, Eraković je u poslednje vreme postao jedan od tih ključnih igrača. Upravo to je pokazatelj svima da je Crvena zvezda jaka i da u budućnosti želi da bude još jača.

Osvrnuo se sportski direktor našeg kluba i na povratak Milunovića, čime je defanzivna linija Crvene zvezde postala još jača.

- Rekli smo da hoćemo da budemo jaki i kompaktni. Milunović je iskusan igrač, Eraković je sa njim igrao jednu sezonu. Svi se oni jako dobro poznaju u defanzivnoj liniji, mislim da je za odbranu izuzetno važno da se igrači dobru poznaju. Milunović je dobro poznato lice i već se vidi da se savršeno uklopio u ono što traži šef stručnog štaba Dejan Stanković – zaključio je sportski direktor kluba Mitar Mrkela.

BONUS VIDEO: Pogledajte umeće sa loptom Ivane Ignjantović, bivše devojke Zvezdinog golmana Zorana Popovića

 

Vremenska prognoza
Clear sky
18 Beograd