Skip to main content
Nenad Lalatović

OGLASIO SE LALATOVIĆ POSLE OTKAZA U AL BATINU: Otkrio kada donosi odluku o svom novom klubu

Foto: MN Press
Nije se dugo zadržao u Saudijskoj Arabiji.

Fudbalski trener Nenad Lalatović je dobio otkaz u Al Batinu posle samo četiri meseca na klupi. A govorio je za Sportske.net o svojim planovima u nastavku karijere.

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Liverpul 2.45, Juventus 2.15, Partizan 2.30

MERIDIAN DAJE NAJVEĆE KVOTE NA PLANETI: Liverpul 2.45, Juventus 2.15, Partizan 2.30

NIJE DUGO IZDRŽAO: Lalatović dobio otkaz u Al Batinu

NIJE DUGO IZDRŽAO: Lalatović dobio otkaz u Al Batinu

BILA JE ANĐEO, SKORO SAM SE ONESVESTIO: Lalatović neutešan zbog smrti ljubavi iz mladosti

BILA JE ANĐEO, SKORO SAM SE ONESVESTIO: Lalatović neutešan zbog smrti ljubavi iz mladosti

- Moram prvo da kažem da su ljudi iz Al Batina izuzetno obavili svoj posao i gospodski smo se razišli. Isplatili su sve moje plate, završili smo saradnju u prijateljskom tonu, ali žao mi je što se tako dogodilo. Imao sam svega 14 igrača na pripremama, nikog od fudbalera nisam lično ja selektirao, a najveće probleme imao sam na bekovskim pozicijama koje su pokrivali štoperi, rekao je Lalatović i potom je dodao:

Atletiku večeras (21.00) u goste dolazi Liverpul, i biće to veoma ozbiljan ispit za odbranu domaćina, s pitanjem - kako uštopovati trio Salah - Mane - Firmino. Kvota na keca je 3,20, na iks 3,15, a na dvojku 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Atletiko - Liverpul.

- Da sam imao isti sastav kao, recimo u Vojvodini, ostvarivao bih mnogo bolje rezultate. Žao mi je što se ovako okončalo, uspevao sam da igram dobro protiv giganata kao što su Al Nasr ili Al-Hilal, čak su me i tamošnji komentatori na nacionalnim televizijama hvalili.

Dva kluba iz Azije su zainteresovana za njega, dok je dobio i ponudu iz Srbije.

- Odmah pošto sam dobio otkaz, dva azijska kluba su kontaktirala moje menadžere. Imam ih dvojicu koji brinu o meni. Takođe, zvali su me i klubovi iz Saudijske Arabije, ali pravilo je da trener ne sme da vodi više od jednog kluba u istoj sezoni tog prvenstva. Sigurno je da ću da se vratim tamo, ako ne već narednog leta.

- Ne želim da otkrivam koji klubovi su u pitanju iz poštovanja prema drugim timovima. Pregovaramo i u petak će sve biti poznato, zaključio je Lalatović. 

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Jovana Đorđević, supruga Filipa Đorđevića.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd