Skip to main content
Mladen Krstajić

OPET KRSTAJIĆ, ALI NIJE PROŠLO! Bugari hteli da Srbiji "ukradu dragulj", isto želeli i Hrvati

Foto: MN Press
Pred njim je velika karijera.

Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić želeo je da privoli srpskog napadača Petra Ratkova da zaigra za njegov tim.

POKRETNI BILBORDI, PRANJE PARA, PRLJAVI FUDBAL... Navijači Jang Bojsa napali Crvenu zvezdu, Mančester siti i Lajpcig

POKRETNI BILBORDI, PRANJE PARA, PRLJAVI FUDBAL... Navijači Jang Bojsa napali Crvenu zvezdu, Mančester siti i Lajpcig

SUD JE DAO KONAČNU REČ: Odbačena tužba

SUD JE DAO KONAČNU REČ: Odbačena tužba

Nekadašnji šef struke Orlova i naš bivši reprezentativac na klupi Bugarske sedi od juna prošle godine. 

Kako je za tamošnje medije rekao njegov pomoćnik Ivan Ivanov, za ovo vreme pokušali su Srbiji da "ukradu“ jednog od naših najtalentovanijih napadača Petra Ratkova koji je letos u transferu vrednom 5.000.000 evra prešao u Salcburg.

- Želeli smo da u reprezentaciju dovedemo Srbina bugarskih korena. U pitanju je Petar Ratkov, 2003. godište koji trenutno igra u Salcburgu. Letos je imao transfer vredan 5.000.000 evra. Salcburg ga je otkupio od Bačke Topole. Pokušali smo da ga privučemo, ali rekao je da želi da igra za Srbiju. Tamo ima veće šanse da napravi karijeru. Razgovarao sam sa ljudima koji su radili sa njim. Prvu sezonu je odigrao sa 17 godina, nije postigao nijedan gol. U drugoj dva na 30 mečeva. Da je Bugarin, već u 10 meču ako ne postigne gol bio bi isključen iz tima. Već u trećoj sezoni u Topoli postigao je 12 golova i usledio je veliki trasnfer u Salcburg. Da, znamo da Srbi imaju veliku popularnost u menadžerskim krugovima i da umeju da prave velike transfere, ali to se zasniva i na činjenici da znaju kako da razvijaju svoje igrače. Ratkov ulazi u svoj prvi meč za Salcburg i odmah postiže gol - ispričao je Ivanov.

Inače, Ratkova su pokušali da privole i Hrvati, međutim on je i u tom slučaju odabrao Srbiju.

Vremenska prognoza
Clear sky
32 Beograd