Skip to main content
Meridian

PREDLOG DANA: Najtraženiji srpski fudbaler u Evropi odigrao humanitarni tiket (FOTO)

Foto: Promo
I dok se broje golovi, hajde da malo pažnje posvetimo Evropskom prvenstvu i sastavljanju idealnog tiketa. Ove srede za vas tipuje upravo Makarić.

Traži ga pola Evrope, ali Milan Makarić je i dalje tu i pomno prati sva dešavanja u evropskom fudbalu. 

Fudbaler Radnika bio je apsolutni hit u Super ligi ove sezone, a kako i ne bi kada je postao najbolji strelac sa 25 postignutih golova. 

Tako je iza sebe ostavio brojne zvezde domaćeg fudbala i u potpunosti iskoristio svojih pet minuta slave. Brojni evropski klubovi iskazali su interesovanje za njega, a kao nagrada je stigao i poziv u nacionalni tim Srbije. 

Iako skromno kaže da u Srbiji "ima boljih špiceva" od njega, brojke kažu drugačije, a one ne znaju za skromnost. 

I dok se broje golovi, hajde da malo pažnje posvetimo Evropskom prvenstvu i sastavljanju idealnog tiketa. Ove srede za vas tipuje upravo Makarić.

Ali, pre nego što vidimo šta je Milan prognozirao, važno je da znate da vas OVDE čeka najveći bonus za online klađenje čak 2.000 RSD!

Bonus preuzmite odmah OVDE, a onda... prepišite tiket od Milana Makarića! 

Promo
Foto: Promo

Od napadača pravi napadački tiket – Makarić je igrao hrabro - iks na meč Finska - Rusija gde je najveća kvota u Meridianu 3.50, zatim kec na Italijane kvota 1.75 i za kraj 3+ na duel Turske i Velsa gde je kvoza 2.55!

Meridian je ovu poslasticu častio sa 10.000 RSD, a ukoliko tiket bude dobitan – novac će biti doniran u humanitarne svrhe.

Kvota je jaka i dovoljno dobra da i vi ove srede zaradite.

Kompletnu ponudu za EURO pogledajte na OVOM LINKU.

Vremenska prognoza
Clear sky
3 Beograd